Victor Ponta, REACŢIE la anunţul lui Kovesi: „Este cea mai bună veste pentru mine” VIDEO

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după ce şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a anunţat că ancheta în dosarul său este aproape finalizată, că această veste îl bucură pentru că îşi doreşte cât mai repede o soluţie.

08 sept. 2015, 08:59

Laura Codruţa Kovesi a declarat, marţi, că ancheta în dosarul în care Victor Ponta este urmărit penal este aproape de finalizare.

„Este cea mai bună veste pentru mine. D-aia m-am dus, am dat declaraţii, am facut expertiza, am cerut special disjungerea tocmai ca să decida mai repede cu mine, dacă ma scoate de sub urmărire penală, dacă mă trimite în judecată. Important este că imi doresc cat mai repede să finalizez acest lucru, tot stau cu ăia 51 mii de lei pe care de fapt i-am plătit, tot aud cu penalul…

Chiar mă bucur de ceea ce a zis procurorul sef. Şi nu îmi doresc decat cat mai repede sa am o soluţie. Am cerut disjungerea ca sa nu se întârzie cazul meu care este cu 51 de mii de lei care, ca la Radio Erevan, i-am plătit de fapt, nu i-am luat, de un dosar mare, complicat despre care nu ştiu nimic. Cu cat se termina mai repede cu atat mai bine din punctul meu de vedere. Anuntul de azi e un anunt foarte bun pentru ceea ce imi doresc”, a reacţionat Victor Ponta.

Ce se întâmplă cu dosarele EADS şi MICROSOFT. Anunţul şefei DNA privind dosarul lui PONTA VIDEO

Premierul a precizat că nu a  fost informat de către procurorul de caz dacă a decis disjungerea în cazul său.

Întrebat cum comentează declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis care a spus că aşteaptă în continuare ca Ponta să îşi dea demisia, premierul a spus: „Dacă aşa l-ati intrebat dvs, ce era să spună?. Sincer. Cum sa facem, în fiecare zi ma intrebati acelaşi lucru, în fiecare zi va dau acelasi răspus: cat timp am susţinerea coliţiei, voi ramane prim-ministru.”

„Important este să colaborăm şi să ne facem treaba. Domnia sa ca preşedinte, eu ca prim ministru, fiecare la locul lui. Totuşi, lucrurile merg bine în ţară dacă fiecare îşi face treba lui”, a mai spus Ponta despre relaţia de colaborare cu Iohannis.

 

 

 


loading...
Partenerii noștri