Victor Ponta, reacţie privind cazul Caracal: Peste tot cred că s-a greşit

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică seară, la România TV, că suplimentar față de rezolvarea cazului fetelor răpite de Gheorghe Dincă, statul român trebuie să rezolve și alte probleme, precum clanurile de interlopi care au revenit. Ponta a făcut și o remarcă ironică la adresa candidatului USR la prezidențiale.

11 aug. 2019, 17:38
Victor Ponta, reacţie privind cazul Caracal: Peste tot cred că s-a greşit

 „Peste tot cred că s-a greșit (în cazul Alexandrei, n.red.) și important că tot ce nu a funcționat să fie îndreptat (…) Cum am ajuns că în multe zone, nu doar în Caracal, practic aceste clanuri de interlopi care dispăruseră la un moment dat, au apărut și domină, legăturile lor cu oameni politic din zona. Dincolo de caz trebuie să vedem, avem o boală în România, o nenorocire, toată lumea se mobilizează și pe urmă apare altceva și uităm. Problema noastră asta este că societate. Că o ironie politică, numai dacă vine Dan Barna președinte nu o să mai fie crime în România. Trebuie o reforma profundă a tot ceea ce însemană administrație publică în România”, a declarat Ponta.

Reacţia lui Ponta vineri după ce Dan Barna a spus recent: ‘Vreau să cred că, dacă eu aș fi fost președinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat’.