Victor Ponta reacționează la apelul lui Marcel Ciolacu: „Situația de la Sectorul 1 NU trebuie să rămână fără consecințe politice și juridice”. Mișcare comună împotriva lui Clotilde Armand

Victor Ponta, președintele Pro România, a reacționat la propunerea lui Marcel Ciolacu către liderii tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 a Capitalei. Liderul PSD le-a cerut să acţioneze din punct de vedere juridic şi pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Clotilde Armand.

23 aug. 2021, 12:05
Victor Ponta reacționează la apelul lui Marcel Ciolacu: „Situația de la Sectorul 1 NU trebuie să rămână fără consecințe politice și juridice”. Mișcare comună împotriva lui Clotilde Armand

Victor Ponta e primul lider politic care a reacționat la propunerea lui Marcel Ciolacu către liderii tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 a Capitalei. Liderul PSD le-a cerut să acţioneze din punct de vedere juridic şi pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Clotilde Armand.

„Situatia de la Sectorul 1 NU trebuie sa ramana fara consecinte politice si juridice – indiferent cat de puternici sunt cei aflati “in spatele” Doamnei Clotilde Armand- si de sumele colosale care sunt in joc.

Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO Romania in privinta propunerii facuta de Presedintele PSD Marcel Ciolacu- si nu a existat nicio indoiala ca trebuie sa ne alaturam tuturor demersurilor legale si politice referitoare la Sectorul 1 din Bucuresti.

Mai este mult timp pana in 2024 (mult timp pentru ca cei aflati la Putere vor face multe alte greseli si lucruri rele) – dar mai este , de fapt , putin timp pana in 2024 ( daca vrem ca oamenii sa aiba o alternativa serioasa la situatia actuala, o speranta ca lucrurile pot fi indreptate asa cum a fost in 2012)!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

În privința celor 50 de mii de semnături necesare declanșării unui referndum pentru demiterea primăriței, Ciolacu a precizat duminică seara că PSD are până în prezent aproximativ 20 de mii.

„Doamna Clotilde Armand trebuie să fie de mult acasă. Ori să-ți dea demisia, ori să-și facă datoria procurorii. După ce Guvernul declanșează referendumul Clotilde Armand rămâne în funcție până se fac noi alegeri. Acțiunile cetățenești sunt de durată”, a adăugat Ciolacu.

Citiți și EXCLUSIV Marcel Ciolacu a răbufnit după ce Clotilde Armand a cerut prelungirea stării de alertă în Sectorul 1: „Culmea nesimţirii ca din concediu să ceri stare de alertă”

Citiți și Victor Ponta comentează arestarea lui Cîţu în SUA: „Mă deranjează că a pierdut un an important de guvernare pentru războiul cu Orban. Ce a făcut acum 20 de ani mi-e indiferent”