Victor Ponta, surprins în AUTOBUZ. Premierul a fost din nou în Turcia

Premierul Victor Ponta a fost, în acest sfârşit de săptămână, în Turcia, pentru un control medical în urma operației la genunchiul stâng la care a fost supus în vară. Ponta a revenit sâmbătă seară în București.

18 oct. 2015, 06:52

Victor Ponta a fost în Turcia şi a fost fotografiat, la Istanbul, într-un autobuz care asigură legătura între terminalul aeroportului şi avion.  

Premierul a avut parte, alături de ceilalți călători, și de un mic incident, autobuzul care asigura legătura între terminalul aeroportului și avion defectându-se, potrivit profit.ro. Personalul turc a adus repede un alt autobuz, iar călătorii, inclusiv Ponta, au schimbat mașina.

Premierul a călătorit la clasa business, în apropierea aghiotantului, de la care a împrumutat niște căști audio, ascultând muzică pe tot parcursul zborului. 

După aterizare, premierul nu a parcurs același drum spre ieșirea din aeroport ca și ceilalți călători, ci a fost condus pe traseul de protocol.

În luna mai, Victor Ponta s-a accidentat la piciorul stâng în timpul unui meci de baschet și a fost obligat să suporte o intervenție chirurgicală. Acesta a ales să fie operat în Turcia.