Victor Ponta: Schimbarea Guvernului Grindeanu este urgenţa noastră în acestă vară?

Victor Ponta apără Guvernul Grindeanu de atacurile venite din interiorul partidului, spunând că nu schimbarea miniştrilor este prioritatea PSD. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a afirmat că are o relaţie mai proastă cu Guvernul Grindeanu decât cu Cabinetul Cioloş.

05 iun. 2017, 14:18
Victor Ponta: Schimbarea Guvernului Grindeanu este urgenţa noastră în acestă vară?

Victor Ponta arată că ce face acum primarul Gabriela Firea seamănă cu ce făcea Traian Băsescu pe vremea când era primar: dădea vina pe guvern pentru nereuşite.

„Am si eu doua intrebari ca „cetateanul turmentat” – ca ma uit si chiar nu mai inteleg:

1. schimbarea Guvernului „Grindeanu” este urgenta noastra in acesta vara ? Este ceea ce isi doresc cei care au votat in Decembrie 2016 pentru PSD? Sau membrii PSD ? Sau parlamentarii care sustin majoritatea guvernamentala?

Eu am votat in Decembrie cu PSD, sunt ( inca ) membru al Partidului si ca deputat am votat mereu pentru sustinerea proiectelor acestui Guvern – sa inteleg ca pana acum am gresit?!?!

2. eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu – imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar „sa isi termine proiectele” dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost!

Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?

Poate ma ajutati dvs cu ceva lamuriri ; daca intreb Conducerea Partidului sigur nu au ei timp sa piarda cu un biet membru asa cum sunt eu ….”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, duminică, anumiţi membri ai Guvernului Grindeanu, precizând că are o relaţie mai proastă cu Executivul decât pe vremea tehnocraţilor. Edilul a spus că proiectele pentru care a cerut sprijin guvernamental i-u fost respinse sistematic.