Victor Ponta şi Liviu Dragnea au predat nouă microbuze pentru elevii din Tulcea VIDEO

Publicat: Vineri, 22 August 2014 10:53 // Actualizat: Vineri, 22 August 2014 11:29 // Sursa: romaniatv.net

Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, au înmânat vineri, la Sala Polivalentă din municipiul Tulcea, cheile unui număr de nouă microbuze şcolare pentru transportul elevilor la unităţile de învăţământ, transmite Agerpres.

Cele nouă microbuze şcolare, care se adaugă altor două primite de autorităţile tulcene în urmă cu aproape două săptămâni, constituie un prim lot destinat transportului elevilor, care cel mai probabil va fi urmat de un al doilea ce va include şi ambarcaţiuni pentru transportul elevilor din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

'Să le stăpâniţi sănătoşi', le-a urat premierul Ponta celor nouă primari care au primit cheile microbuzelor şcolare.

La rectificarea bugetară, potrivit vicepremierului Liviu Dragnea, primarii din mediul rural care au recepţionat deja microbuze şcolare vor primi şi fonduri pentru angajarea de şoferi care să conducă noile autovehicule.

La acest eveniment a fost prezentă şi ministrul Tineretului şi Sporturilor, Gabriela Szabo.

Anul acesta, au primit microbuze şcolare noi elevii unităţilor de învăţământ din comunele Casimcea, CA Rosetti, Cerna, Jijila, Jurilovca, Luncaviţa, Mihai Bravu, Mihail Kogălniceanu, Nalbant, Sarichioi şi Topolog.

MDRAP a achiziţionat până în prezent 600 de microbuze şcolare noi care au început deja să fie repartizate judeţelor ce au înaintat solicitări pentru alocarea a 1.200 de autovehicule.

Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean, parcul auto pentru elevii din judeţul Tulcea număra până vineri 77 de autovehicule, din care 50 sunt oficial funcţionale. Înnoirea parcului a fost necesară în contextul în care, pe fondul natalităţii reduse, continuă procesul de comasare a unităţilor de învăţământ din judeţ. Noile microbuze şcolare sunt marca Opel, sunt dotate cu aer condiţionat, preţul unuia fiind de circa 26.000 de euro.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
22 aug 11:34
...Tulcea, cheile unui număr de nouă microbuze şcolare pentru transportul elevilor la unităţile de Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
22 aug 11:20
...au înmânat vineri, la Sala Polivalentă din municipiul Tulcea, cheile unui număr de nouă microbuze şcolare …read more ...
22 aug 11:05
... Premierul Victor Ponta şi vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltării Regionale şi...
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H