Victor Ponta: Singura dată când era să se rupă USL a fost din cauza lui Sorin Roşca Stănescu VIDEO

Primul-ministru Victor Ponta a respins asocierea sa cu Sorin Roşca Stănescu în legătură cu acuzele lansate la adresa preşedintelui Traian Băsescu privind modul în care fiica sa, Ioana, a cumpărat un teren agricol în Călăraşi. Ponta i-a imputat lui Roşca Stănescu faptul că a provocat o criză în USL ce putea să ducă la ruperea alianţei.

14 nov. 2013, 19:35
Victor Ponta: Singura dată când era să se rupă USL a fost din cauza lui Sorin Roşca Stănescu VIDEO

Victor Ponta a a afirmat că senatorul Sorin Roşca Stănescu a fost cel care a generat singura criză care putea să ducă la ruperea alianţei dintre PSD şi PNL, motiv pentru care nu ar putea fi asociat într-un demers comun privind compromiterea preşedintelui Traian Băsescu.

„Singura dată când era să se rupă USL, când a fost pe muchie a fost din cauza lui Sorin Roşca Stănescu. Cum am ajuns eu acum pe mână cu el…”, a comentat Ponta acuzaţiile ce i-au fost aduse de către preşedintele Băsescu.

Liderul PSD viza atacurile la care a fost supus în primăvara acestui an de către fostul liberal, fapt ce a provocat nervozitatea social-democraţilor. „Atunci Crin l-a apărat, dar acum l-a dat afară şi bine a făcut pentru că Sorin Roşca Stănescu nu este un om de echipă”, a adăugat social-democratul.