Victor Ponta, spectacol pe terenul de baschet

Victor Ponta a făcut spectacol pe terenul de baschet. Premierul a jucat într-un meci demonstrativ în cea mai importantă competiţie de baschet 3x3.

24 iun. 2013, 06:21
Victor Ponta, spectacol pe terenul de baschet

Premierul Victor Ponta a participat, în calitate de jucator, la cel mai mare turneu de baschet 3×3 care a avut loc vreodata în România, organizat de Federaţia Română de Baschet, Sport Arena, Asociaţia Clubul Sportiv Sport Promotion, cu sprijinul Federaţiei Internaţionale de Baschet (FIBA) şi a FIBA Europe.

Potrivit România TV, premierul s-a duelat cu foştii fotbalişti Bogdan Stelea, Miodrag Belodedici şi Daniel Prodan. Din echipa premierului au făcut parte baschetbaliştii Carmen Tocală, Virgil Stănescu şi Virgil Căruţaşu.

După un coş marcat, Daniel Prodan s-a bucurat ca în vremurile bune. Meciul face parte dintr-o campanie care vrea să aducă disciplina de baschet „3 la 3” „din stradă la Jocurile Olimpice.

„Greu, dar nu aţi văzut că eram cel mai mic de pe teren, dar mă bucur foarte tare pentru că a organizat acest eveniment. Sper să aibă succes şi să ajungă la jocurile olimpice 3 la 3. Trebuie să facem cât mai multe terenuri în cartier ca să aibă unde să joace cei tineri”, a declarat Victor Ponta după meci.