Victor Ponta șterge pe jos cu Nicușor Dan în scandalul creșterii tarifelor STB: „Nu se știe dacă mai există primar! Oricum, PSD este de vină”

Victor Ponta a lansat un atac etrem de dur la adresa lui Nicușor Dan, în care îl critică pe edil pentru scumpirea nejustificată a transportului public în comun.

14 iul. 2021, 11:42
Victor Ponta șterge pe jos cu Nicușor Dan în scandalul creșterii tarifelor STB: „Nu se știe dacă mai există primar! Oricum, PSD este de vină”

Victor Ponta a adresat critici extrem de dure lui Nicușor Dan, pe rețelele de socilizare. Liderul Pro România i-a reproșat edilului Capitalei că a crescut tarifele la transportul public în comun, deși nu a adus nicio îmbunătățire.

„Acum am inteles: de la 1,3 lei la 3 lei biletul de autobuz si tramvai / de la 2,5 la 3 lei metroul ; dar preturile NU cresc – ne asigura oficialii Bucurestiului ! Dvs ati inteles ?
Eu am inteles ca pentru traficul rutier din Bucuresti nu exista nicio solutie – nici drumuri mai largi, nici parcari mai multe , nici taxe pentru masinile poluante, nici ridicarea masinilor “nesimtitilor” care blocheaza intersectii , nici semafoare mai bine coordonate, nici macar politisti locali care sa ajute la dirijare in orele de varf . NIMIC
Acum, in plus, ca sa “ajutam” traficul rutier – se scumpeste si transportul in comun ! Acolo unde, daca nu lua Firea autobuzele din Turcia pentru care a fost injurata non stop, mergeau oamenii si acum cu alea de pe vremea lui Halaicu !
Stiu – PSD este de vina – chiar daca PSD nu mai conduce acum nici Sectorul 1 ( plin de sobolani si gunoaie) nici Primaria Generala unde nimeni nu stie daca mai exista Primar ! Dar totul este bine – sa dormim linistiti – EI vegheaza pentru noi.”, a declarat Victor Ponta în postarea de pe profilul personal.

Victor Ponta desființează Guvernul: Dacă Executivul era o firmă, dădea faliment, iar creditorii puneau lacătul pe ușă!

Victor Ponta

desființează Guvernul. Fostul social-democrat a discutat și despre lupta internă din PNL. Acesta spune că indiferent de miză, liberalii ar trebui să își spele rufele în partid, nu în spațiul public.

”Problema e că dacă era o firmă guvernul României, dădea faliment, veneau creditorii și puneau lacătul pe ușă. L-am auyit pe domnul Cîu, am vrut să îl felicit că vrea investiții străine. M-am uitat pe agendă. M-am uitat pe agenda domnului Cîțu, n-a avut nicio întâlnire cu vreun investitor.

Ministrul de Finanțe uneori e mai important decât premierul. Ca să dai afară un ministru de Fianțe trebuie să ai niște explicații. Dacă ne uităm la țările din jurul României care au nevoie de bani au specialiști ca miniștrii, din domeniul respectiv. Noi nu mai avem deloc ministru de Finanțe. Am înțeles că e bătălia asta.

Eu cred că în bătălia dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban, Cîțu va câștiga. Și așa e normal. Cred că cine e premier, trebuie să fie și șeful partidului. Sunt treburile lor. Dar trebuie să îți speli rufele din casă. Va urma apoi o epurare, oamenii lui Orban probabil o să dispară și ei. Eu cred că suntem într-o nouă fază politică a României, pe care noi nu am mai pomenit-o. E etapa -Ei și ce? – Mi se pare că orice spunem, criză economică, agricultură, marea, turismul, le zice -ei și ce le faci-. Cum să îi tragi la răspundere. Sunt alegeri abia în 2024, Iohannis nu cred că mai candidează. Cei care s-au dus la vot au zis.

Trebuie să vii la guvernare pregătit. Nu cred că vor guverna singuri. Taxele și impozitele au rămas aproape la fel. Ce n-a rămas pe loc și n-au simțit oamenii este creșterea la gaze și energia electrică. Totul e cu 20-30% mai mult. O să simți. Majoritatea românilor când o să vină factura la curent va fi nasol.

Eu nu cred în povestea cu cearta cu USR. La câți oameni sunt puși în funcții e greu.”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, pentru România