Victor Ponta: Sunt pregătit pentru 5 sau 10 ani la Cotroceni. Gata cu TRANZIŢIA şi generaţiile SACRIFICATE

Victor Ponta şi-a lansat, marţi, candidatura pentru alegerile prezidenţiale 2014, în cadrul Consiliului Naţional al PSD, ce a avut loc la Craiova. Cu acest prilej, premierul a declarat că este pregătit să rămână chiar şi două mandate în principala funcţie în stat şi a precizat că unul dintre obiectivele sale prioritare este ca România să încheie definitiv perioada de tranziţie.

29 iul. 2014, 17:46
Victor Ponta: Sunt pregătit pentru 5 sau 10 ani la Cotroceni. Gata cu TRANZIŢIA şi generaţiile SACRIFICATE

„Mi-am lansat candidatura fără să plănuiesc aşa, alături de pompieri şi salvamontişti care au salvat oameni din mijlocul apelor. (…) Mi-am lansat candidatura alături de oameni curajoşi, dar şi de oameni deznădăjduiţi, care aşteptau de la noi şi de la mine sprijin şi compasiune. Mi-am lansat candidatura, fără să mă pregătesc, alături de români care trebuie să ştie că nu sunt singuri la nevoie. Dumnezeu le lansează uneori mai bine. Am convingerea că aşa va arata si mandatul meu de presedinte, cum a fost ziua de azi: alaturi de oameni… Daca este asa, sunt pregatit pentru 5 ani sau 10, sa facem in Romania ceea ce nu s-a mai facut de foarte mult timp„, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi Victor Ponta, CANDIDAT OFICIAL pentru Cotroceni: Vreau să fiu preşedintele românilor, nu un nume pe un birou

„Vreau să ne facem datoria faţă de oameni şi vă cer sprijinul pentru acest proiect naţional în care nu doar noi trebuie să ne regăsim, un proiect de care România are nevoie după atâţia ani de ură. Este un proiect pe care îl lansăm la fix doi ani după ce 7,4 milioane de români au mers la vot şi au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu; doi ani din viaţa acestei ţări au fost furaţi, au fost pierduţi tocmai când oamenii îşi spuseseră clar opinia. Vă rog să fiţi alături de mine să facem dreptate până la capăt pentru cei care au votat acum doi ani pentru sfârşitul regimului Băsescu. Vreau să punem capăt unei perioade de 25 de ani de tranziţie, de generaţii sacrificate. Eu cred că putem să nu mai existe în România generaţii sacrificate, să fim o ţară puternică, cu oameni mândri că suntem români, o ţară respectată. Pentru acest proiect cer sprijinul dvs, al cetăţenilor României. E un proiect pe care ni l-am dorit şi în decembrie 1989, şi în iulie 2012″, a subliniat Victor Ponta.

Citeşte şi Victor Ponta propune un model diferit de preşedinte. Sloganul său: Schimbare până la capăt

„Avem datoria ca următorul preşedinte să nu fie al treilea mandat al lui Traian Băsescu, fără Traian Băsescu. Sunt acel candidat care vrea să schimbe fundamental tot ce a fost rău, acel candidat care vrea să fie un preşedinte al românilor, nu un nume pe un birou la Cotroceni, un palat pe care îl ştiu foarte bine”, a adăugat premierul.