Victor Ponta: Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori

Victor Ponta a declarat la România TV că USL-ul a fost o idee extraordinară ai cărei părinţi au fost Crin Antonescu, Eduard Hellvig, Radu Stroe şi Liviu Dragnea, dar de care au beneficiat tot felul de impostori, unul dintre ei fiind prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu.

22 mai 2015, 21:07
Victor Ponta: Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori

„Au fost votaţi scriind pe ei USL – pe toţi, fără nicio excepţie, vorbesc de cei de la PNL – o idee extraordinară ai cărei părinţi sunt Crin Antonescu, cu mine, cu Dragnea, cu Radu Stroe, cu Edi Hellvig şi de care au beneficiat tot felul de impostori. Atanasiu, întâmplător, este unul dintre cei mai mari impostori, pe care îi şi ştim cu toţii”, a spus Ponta.

Victor Ponta a răspuns astfel în legătură cu stenogramele prezentate recent public, în care prim-vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu exprimă critici la adresa partenerilor din fostul PDL.

STENOGRAME PNL. Atanasiu: A fost o discuţie răstălmăcită, scoasă din context. Blaga: M-au deranjat discuţiile

Presa a difuzat o înregistrare cu Teodor Atanasiu care vorbea într-o ședință a vechiului PNL, la Bistrița, despre faptul că membrilor PDL li s-ar fi dat iluzia că o să aibă prim-ministru, prin Cătălin Predoiu, dar că nu îl vor avea. Totodată, Atanasiu ar mai fi spus că cei din garda PDL ”o să dispară rând pe rând”, pentru că nu ar mai fi nevoie de ei.

RĂZBOI MONSTRU în PNL. „Ne-am ţinut de nas şi am fuzionat. Nu vor primi premierul!” STENOGRAME-BOMBĂ