VICTOR PONTA: Vă mulţumesc pentru sprijin! Haideţi cu toţii la vot pentru o Românie unită şi puternică!

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta a transmis un mesaj de mobilizare, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, mulțumindu-le tuturor românilor care s-au implicat și l-au sprijinit în timpul campaniei și lansând o chemare de participare la votul de duminică pentru victorie, pentru o Românie unită și puternică.

15 nov. 2014, 12:42
VICTOR PONTA: Vă mulţumesc pentru sprijin! Haideţi cu toţii la vot pentru o Românie unită şi puternică!

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Dragii mei, vă mulţumesc pentru implicarea voastră, pentru modul în care v-aţi făcut auziţi în această campanie, dar şi pentru sprijinul pe care mi l-aţi acordat aici, pe Facebook, dar şi acolo, în offline, pe fiecare stradă, în fiecare cartier, localitate şi judeţ din România!

Acum este nevoie ca fiecare dintre voi să meargă mâine la vot şi să îşi aleagă preşedintele. Ieşiţi la vot şi amintiţi-vă de toate relele şi umilinţele prin care aţi trecut în ultimii 10 ani. Acei ani NU trebuie să se mai repete pentru niciun cetăţean român! Ieşiţi la vot şi ţineţi cont că România are astăzi şansa istorică de a merge înainte, pe un drum bun, serios şi prosper.

Fiecare vot contează! Asiguraţi-vă că îi aveţi alături pe prietenii voştri, pe membrii familiei: daţi-le telefon, contactaţi-i pe Facebook şi mergeţi împreună să votaţi pentru o Românie unită, pentru o Românie puternică.

Doar prin votul nostru cât mai numeros vom produce schimbarea şi dreptatea până la capăt! Asiguraţi-vă că victoria de mâine va fi a noastră, a tuturor! Haideţi cu toţii la vot!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

CITEŞTE ŞI ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 TURUL II. Unde şi cum votezi. EXIT-POLL-URI şi REZULTATE. Votul în DIASPORA