Bianca Drăguşanu e în CULMEA FERICIRII. Vezi cu ce cadou a surprins-o Victor Slav

Victor Slav i-a dăruit Biancăi Drăguşanu în perioada Sărbătorilor de Paşte un inel de logodnă. Cei doi nu au anunţat oficial data căsătoriei, însă apropiaţii acestora cred ca momentul cel mare se apropie cu paşi repezi.

09 mai 2013, 06:22
Bianca Drăguşanu e în CULMEA FERICIRII. Vezi cu ce cadou a surprins-o Victor Slav

Bianca a primit în Sâmbăta Mare un inel de logodnă de la iubitul ei. Vedeta a fost luată prin surprindere de Victor Slav.

„Nici nu se gândea că Victor o să-i dea un inel de logodnă, mai ales că nu au vorbit deloc pe tema asta acasă! În plus, întâmplător sau nu, în acea zi, nu au rezervat nicio masa la restaurantul lor preferat, aşa cum fac de obicei, astfel că Bianca nu bănuia ce va urma! A rămas extrem de surprinsă şi, în primă fază, nu a schiţat niciun gest! Apoi, a realizat ce se întâmplă şi a sărit în braţele lui Victor”, a povestit pentru wowbiz.ro o prietena a Biancăi.

Vezi şi Bianca Drăguşanu, în CULMEA FERICIRII. Vezi motivul bucuriei iubitei lui Victor Slav FOTO

După ce a acceptat inelul de logodna de la iubitul ei, Drăguşanca l-a pus imediat pe deget şi l-a sărutat pe Slav cu patima.

„Nu ştiu dacă s-au gândit la căsătorie, dacă au stabilit ceva în acest sens, cert este că ei se iubesc şi nu este exclus ca, anul viitor, să ajungă şi în faţa Ofiţerului Stării Civile! Deocamdată, Bianca poartă inelul cu mândrie şi le spune apropiaţilor că bijuteria are o semnficaţie şi o istorie aparte”, a mărturisit aceeaşi prietenă.