Victor Slav, infectat cu coronavirus. Fostul prezentator ar fi ajuns de urgenţă la spital

Victor Slav ar fi infectat cu coronavirus şi ar fi ajuns de urgenţă la spital, unde ar fi cerut să fie testat. În ultima vreme, fostul prezentator a fost extrem de expus, deoarece s-a ocupat de lansarea unei afaceri cu impact în lumea bună a Capitalei.

01 apr. 2021, 10:15
Victor Slav, infectat cu coronavirus. Fostul prezentator ar fi ajuns de urgenţă la spital
Victor Slav, infectat cu coronavirus

Victor Slav, infectat cu coronavirus. Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu s-ar fi prezentat de urgență la spital, miercuri, la ora 22.30, și ar fi cerut să fie testat împotriva noului coronavirus. A mers la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală și a intrat direct la camera de gardă.

Citeşte şi: Victor Slav dă în judecată STATUL român: „A fost ACUZAT pe nedrept de consum de droguri”

Victor Slav, infectat cu coronavirus

Victor ar fi pierdut foarte mult timp în așteptarea rezultatului, dar pe reţelele de socializare nu a menţionat nimic şi nici nu a dat de bănuit, făcând în continuare postări cu restaurantul pe care l-a lansat recent, în plină pandemie, scrie Cancan.ro.

Vedeta le-a prezentat-o fanilor săi pe noua lui iubită, la un an și jumătate de relație. Curajul de a se afișa împreună nu a fost apreciat de internauți, ba din contră, au lăsat tot felul de comentarii răutacioase.

Urmăritorii de pe Instagram i-au transmis lui Victor Slav că și-a ales iubita astfel încât să semeze cu fosta soție, Bianca Drăgușanu.

For 2021, Bonnie & Clyde in action” (pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune), a scris Victor în dreptul unei imagini alb-negru, în care apare alături de iubita lui. În loc de felicitări și urări de bine, frumosul cuplu a primit numai aluzii răutăcioase, astfel încât Victor a fost nevoit să blocheze comentariile la această postare.

Câta «siliconul» ai sis la bust…s illy sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la «țiplă» se vede chinul pe fața voastră, fără supărare, și superficialitatea. Sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoasă. Fete tinere operate și machiate/

Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întreții, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!/ Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic.”, sunt câteva dintre comentarii.