Victor Slav nu o poate uita pe Bianca! Uite cum a fost surprins prezentatorul de la meteo

Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au divorţat în urmă cu aproape o lună la notar. Pentru a nu se lăsa afectat de problemele sentimentale, băiatul de la meteo profită de fiecare ocazie pentru a petrece cât mai mult timp în compania prietenilor săi.

03 mart. 2014, 11:49
Victor Slav nu o poate uita pe Bianca! Uite cum a fost surprins prezentatorul de la meteo

Victor Slav a devenit unul dintre cei mai râvniţi burlaci, după ce a deci să divorţeze de Bianca Drăguşanu, la doar şase luni de la căsătorie. Pentru că trece printr-o perioadă destul de grea, prezentatorul de meteo a hotărât să-şi îşi axeze toată atenţia asupra prietenilor săi. Asta s-a întâmplat şi vineri seară, când Victor şi-a făcut apariţia într-un un club de fiţe din centrul Capitalei, însoţit de câţiva prieteni. Potrivit spynews.ro, acolo, Victor a avut marea surpriză de a da nas în nas cu Ela, sosia Biancăi Drăguşanu.

Cei doi şi-au petrecut seara împreună şi se pare că apropierea dintre cei doi a fost cât se poate de evidentă, discuţiile dintre ei fiind parcă fără sfârşit. În timp ce roşcata îi sorbea vorbele prezentatorului, amicii acestuia încercau să-i ferească pe cei doi de privirile celor din  jur. 

Vezi şi: Nu mai e cale de întoarcere. Victor Slav trimite un mesaj dur Biancăi

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au demarat deja procedura de divorţ, ei depunând la notar actele pentru desfacerea căsătoriei. Cei doi au termen până pe 5 martie să se răzgândească, în caz contrar divorţul urmând să fie oficial. Vezi:Bianca Drăguşanu a hotărât ce face cu verigheta şi inelul de logodnă.