VICTOR SLAV O CURTA pe ANDA ADAM în timp ce ERA ÎNSURAT CU BIANCA. Detaliul care îl dă de gol

Victor Slav nu a fost un sfânt în timpul căsniciei cu Bianca Drăguşanu. În afara faptului că îi dădea mesaje fostei iubite Anda Adam, el i-a trimis şi un buchet imens de trandafiri roşii, identic cu cel pe care i l-a trimis şi soţiei sale.

10 mart. 2014, 09:44

La câteva săptămâni după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav se pare că încă îşi curta fosta iubită. Un amănunt extrem de important l-a dat de gol pe prezentatorul de la PRO TV. La jumătatea lunii octombrie, Anda Adam primea un buchet imens de trandafiri roşii, în mijlocul cărora se afla o roză albă. Pe atunci s-a speculat că „atenţia” ar fi de la însuşi Victor Slav, însă solista a negat la acea dată, potrivit libertatea.ro.

Numai că, obiceiul acestor buchete uriaşe de flori roşii şi albe Victor încă şi l-a păstrat, fosta lui soţie primind unul identic de la prezentator chiar în ziua în care aceasta a împlinit 32 de ani. Cei doi au luat masa într-un restaurant de fiţe din Capitală, iar blondina a fost fotografiată lângă prezentator cu un cadou parfumat identic cu al Andei Adam.

CITEŞTE ŞI BIANCA DRĂGUŞANU, mesaj ULUITOR pe Facebook cu câteva ore înainte de divorţ