Victor Slav, prima reacţie după ce Bianca a fost surprinsă cu Adrian Cristea: Furia nu rezolvă o problemă

Bianca Dragusanu a petrecut câteva zile la Paris, fără Victor, rămas acasă. Căsătoria lor pare a avea zile numărate, mai ales acum că roşcata ar fi fost surprinsă la Paris în compania lui Adrian Cristea. În urmă cu câteva ore, Victor Slav a avut şi o primă reacţie pe pagina de Facebook.

07 ian. 2014, 07:47
Victor Slav, prima reacţie după ce Bianca a fost surprinsă cu Adrian Cristea: Furia nu rezolvă o problemă

„E nevoie să înţelegem că furia nu rezolvă o problemă. Ne tulbură liniştea sufletească şi ne întunecă abilitatea de a gândi limpede. Furia şi ataşamentul sunt emoţii care deformează imaginea realităţii”, a scris Victor Slav pe Facebook.

Mesajul vine după ce în presă au apărut speculaţii cum că în aceeaşi perioada cu Bianca Drăguşanu, adică de vineri până luni, în capitala Franţei s-a aflat şi fostul ei iubit, Adrian Cristea. Cei doi au fost surprinşi venind luni seara de la Paris, dar cu avioane diferite.

Zvonurile privind despărtirea dintre Bianca si Victor devin din ce in ce mai puternice, divortul dintre cei doi fiind, dupa unele surse, o chestiune de zile.

Din mai multe surse, România TV a aflat că nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav a fost doar contract de imagine. Potrivit aceluiaşi document, în luna ianuarie cei doi ar urma să se despartă.

CITEŞTE ŞI: Semne de divorţ? Decizie neaşteptată luată de Bianca Drăguşanu

Dan Capatos, care a petrecut Revelionul cu soţii Slav, la Sibiu, a dezvăluit că Victor o controlează îndeaproape pe Bianca şi e gelos şi posesiv. În plus, conform unor surse, prezentatorul Pro TV i-a instalat un program pe telefon roşcatei prin care îi vede toate mesajele.

„Eram la masă cu ei şi el îi lua telefonul şi se uita prin el, când ea pleca la baie. Acum nu înţeleg dacă stă în teroare, de ce nu divorţează de el”, a povestit Dan Capatos la emisiunea „Un show păcătos”, potrivit click.ro.

Mai mult, el a remarcat că au fost distanţi şi nu păreau nicidecum un cuplu fericit.

Apar DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre căsnicia Biancăi Drăguşanu după ce roşcata a fost surprinsă cu Cristea