Victor Slav, primul interviu după divorţ: Îmi doresc un copil! VIDEO

Aflat în plin proces de divorţ, Victor Slav spune că îşi doreşte un copil! Declaraţia a fost făcută de prezentatorul meteo în exclusivitate pentru România TV. Slav a mai spus că în viaţa reală este un adevărat Superman, dar şi că se gândeşte la o carieră în cinematografie.

08 feb. 2014, 13:26

Întrebat de reporterul România TV ce se va întâmpla cu visul său de a avea un copil, Victor Slav a mărturisit că încă îşi doreşte un copil şi că nu o să renunţe niciodată la acest vis. Mai mult, acesta speră că va fi şi un tată bun.

Visul meu nu a încetat şi nu o să înceteze niciodată. Întotdeauna mi-au plăcut copiii şi copiii m-au plăcut pe mine. Da, eu aşa cred şi aşa sper să fiu (un tată bun n.r.). Toţi prietenii mei care au deja copii şi-au dorit băieţi şi au avut fete şi sunt foarte bucuroşi şi au spus că mai bine o fată decât un băiat. Nu contează, să fie sănătos”, a spus Victor Slav.

Mai mult, prezentatorul de la meteo a spus că este un fel de erou, şi anume „Superman”.

Sunt Superman de câte ori e nevoie şi când am nevoie. Da, ce mi-ar plăcea să zbor de aici instant„, a spus acesta.

Victor Slav nu a dorit să comenteze despre viaţa sa personală şi despre divorţul de Bianca Drăguşanu. „Eu în viaţa personală sunt eu şi atât. Cu toate că sunt Gemeni, nu sunt dublu. Sincer vă spun şi sper să mă înţelegeţi că nu o să vorbesc nimic despre viaţa mea personală, nu aici şi nu în această conjunctură„, a precizat Victor Slav, pentru România TV.

De asemenea, acesta a spus că se gândeşte la o carieră în cinematografie.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au luat o decizie tranşantă în ceea ce priveşte căsătoria lor. Cei doi au mers miercuri la notar pentru a divorţa. Ei au depus actele de divorţ şi au la dispoziţie 30 de zile să se împace şi să retragă actele.

 

Citeşte şi BIANCA DRĂGUŞANU a răbufnit pe Facebook: „Ne vedem în instanţă! Promit!”