Victor Slav s-a afișat public cu noua lui iubită. Internauții au început să arunce cu vorbe răutăcioase

Victor Slav le-a prezentat-o fanilor săi pe noua lui iubită, la un an și jumătate de relație. Curajul de a se afișa împreună nu a fost apreciat de internauți, ba din contră, au lăsat tot felul de comentarii răutacioase.

03 ian. 2021, 16:33
Victor Slav s-a afișat public cu noua lui iubită. Internauții au început să arunce cu vorbe răutăcioase

Urmăritorii de pe Instagram i-au transmis lui Victor Slav că și-a ales iubita astfel încât să semeze cu fosta soție, Bianca Drăgușanu.

Victor Slav a decis la început de an că trebuie să își facă relația publică. A fost surprins de jurnaliști la cumpărături cu noua lui cucerire chiar la începutul pandemiei de coronavirus. Nu a spus nimic la acea vreme, ci mult mai târziu.

”For 2021, Bonnie & Clyde in action” (pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune), a scris Victor în dreptul unei imagini alb-negru, în care apare alături de iubita lui. În loc de felicitări și urări de bine, frumosul cuplu a primit numai aluzii răutăcioase, astfel încât Victor a fost nevoit să blocheze comentariile la această postare, potrivit Click.

Comentariile internauților:

”Câta «siliconul» ai sis la bust…s illy sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la «țiplă» se vede chinul pe fața voastră, fără supărare, și superficialitatea. Sunteți ca o mâncare care arată bine, prea bine să fie și gustoasă. Fete tinere operate și machiate”, a transmis un internaut.

”Păcat de tine! Dar cine este cea de lângă tine! Acum este tânără (cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă?! Una este să te întreții, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”

”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic.”

”Ai niste gusturi proaste, o copiază pe Bianca. Caută o femeie de casă. Uite, Vârciu a umblat până a găsit o fată de casă”.

În urmă cu câteva luni, mai exact în noiembrie, Victor Slav a vorbit despre iubita lui la „Vorbește lumea”, însă nu s-au afișat împreună.

”Sunt într-o nouă relație de un an și patru luni. Perioada asta de pandemie ni s-a părut ciudată, ne-am adaptat însă. Se pare că din primăvară lucrurile vor începe să se așeze pe un făgaș normal. Nu sunt genul de persoană care să își etalez totul pe tavă. Se știe că am avut două mari relații (n.r. cu Anda Adam și cu Bianca), pentru că au fost persoane publice și nu am putut evita. Dar am și eu 40 de ani, am avut, am avut relații”, a spus Victor la PRO TV.