Victor Slav şi fiica lui au acelaşi semn din naştere. Ce-a mai dezvăluit fostul soţ al Biancăi Drăguşanu despre Sofia

Victor Slav se alătură taților cărora fiicele le seamănă ca două picături de apă, copiindu-le toate trăsăturile. În afară de asemănarea evidentă, Victor și Sofia au același semn din naștere.

21 ian. 2019, 07:49

Dacă în primele zile de viață Sofia părea că moștenește din trăsăturile mamei sale, Bianca Drăgușanu, după prima săptămână era mai mult decât evident că se transformă în copia fidelă a lui Victor Slav, scrie libertatea.ro. Cei doi nu numai că au aceleași trăsături, dar micuța a moștenit de la Victor și semnul de naștere!

Citeşte şi Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi sunt la un pas de a se împăca. Vedeta l-a iertat după ce a lăsat-o pentru fosta soţie

„Îți zic ceva în exclusivitate. Eu am un semn din naștere, iar fetița mea îl are fix pe spate. Același semn. Semănăm, da”, a povestit Victor, mărturisindu-ne că singura lui părere de rău în ce-o privește pe micuță e că nu a făcut-o mai devreme. „Este fantastică. Sunt pregătit pentru următoarele etape ale ei. Ceea ce îmi pare rău este că nu am avut-o mai devreme, adică să fi fost mai tânăr. Dar o să ochesc cu pușca și la 50 de ani, nu-i problemă. Mă antrenez de acum”, a mai spus Victor în glumă, făcând, desigur, referire la perioada când fata lui va începe să iasă cu băieți.