Victor Socaciu a murit. Mesajul impresionant al fiicei artistului!

Cântărețul de folk Victor Socaciu a murit luni, la vârsta de 68 de ani. Artistul s-a stins din viață pe patul de spital, unde era internat de câteva săptămâni bune.

27 dec. 2021, 15:04
Victor Socaciu a murit. Mesajul impresionant al fiicei artistului!

Victor Socaciu a murit. Fiica marelui artist, Ana Maria Socaciu, a transmis un mesaj emoționant, prin care a anunțat trecerea în neființă a cunoscutului cântăreț de muzică folk.

Victor Socaciu a murit. Mesajul impresionant al fiicei artistului: Un suflet nobil s-a ridicat la cer!

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!”, este mesajul postat de fiica artistului.

Și fosta soția artistului, Marina Almășan, a venit cu un mesaj plin de emoție.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea. 😢

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…”, este mesajul postat pe o rețea socială de Marina Almășan, fosta parteneră de viață.

Victor Socaciu, muzician, compozitor, realizator şi producător de emisiuni de televiziune, unul dintre cei mai apreciaţi folkişti, s-a născut la 14 ianuarie 1953, la Braşov.

Victor Socaciu a fost producător, de-a lungul timpului, al unor festivaluri de gen precum Festivalul Naţional – Concurs de muzică folk ”Om bun” (din 1991), Festivalul Naţional – Concurs ”Cântecul de dragoste” (în parteneriat cu Ministerul Culturii şi Cultelor, Televiziunea Română şi Radio România Actualităţi), Festivalul ”Country music”, al altor numeroase evenimente cultural-artistice, precum şi iniţiator şi producător al proiectului ”Romanian Golden Art”, în colaborare cu MAE, destinat mediilor artistice din Comunitatea Europeană.

Citește și: Victor Socaciu a murit la 68 de ani! Artistul avea probleme după transplantul de rinichi și avusese și COVID!