Victoraş Micula a şters postările prin care anunţa că va fi arestat şi a dat-o pe religie. Dumnezeu să vă binecuvânteze”

Victoraș Micula a șters toate postările legate de perchezițiile poliției de la începutul acestei luni.

28 iun. 2019, 09:42
Victoraş Micula a şters postările prin care anunţa că va fi arestat şi a dat-o pe religie. Dumnezeu să vă binecuvânteze”

După descinderea poliției acasă la Victoraș Micula, acesta s-a dezlănțuit la adresa autorităților pe care le-a acuzat că încearcă să intimideze familia Micula pentru a renunța la despăgubirile pe care Statul Român le datorează, scrie stirilekanald.ro.

Citeşte şi Percheziţii de peste 15 ore acasă la Victoraş Micula, reacţia milionarului. „S-a deschis sezonul la ţap, toată lumea caută un trofeu”

Tânărul afacerist a declarat că există o adevărată cospirație a serviciilor secrete și că acestea cheltuie o groază de bani pentru a-l fila 24 ore pe zi. Ulterior, Micula Jr a eliminat toate postările de acest gen de pe contul său de soicalizare și le-a înlocuit cu îndemnuri creștinești. „Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! În cazul în care am greșit cuiva cu ceva, sincer îmi cer iertare”, a scris Victoraș Micula.

Descindere cu mitraliere acasă la Micula

La începutul lunii iunie, Micula scria: „Râdem, glumim, dar taxe plătim și din taxele noastre pe care ne chinuim efectiv să le plătim aveți voi tehnica cu care ne băgați vorbe în gură!! În urmă cu puțin timp au descins vreo 30 de oameni. Aveau unforme, aveau mitraliere, aveau tot ce trebuie… deci lăsați vrăjeala că nu aveți echipamente în dotare. Din păcate nu la fel de dotați moral erau și majoritatea din echipă. DGA face niște abuzuri grosolane cu privire la faptul că vezi Doamne pe mine mă protejează naiba cu puii. (…) Știu și sunt conțtient de ce urmează. Arestări abuzive, declarații încrucișate, tot tacâmul stalinist”, scria Victoraș Micula într-o postare care între timp a dispărut.

Conform unor surse judiciare, perchezițiile s-au făcut într-un dosar ce viza deținerea fără drept a unor arme de foc.


loading...