Victoraş Micula a zburat cu elicopterul la o petrecere din Predeal: Aşa se deosebeşte un şmecher veritabil de unul prost

Victoraș Micula, fiul milionarului Viorel Micula, nu renunţă nici în ruptul capului la extravaganţe. Dar nici la aroganţe. După ce a zburat cu elicopterul la o cabană din Predeal pentru o "şedinţă mondenă", beizadeaua a explicat care este motivul pentru care îi place să "stea la opulenţă". Victoraş spune că aşa se deosebeşte un şmecher veritabil de unul prost.

06 feb. 2016, 13:18
Victoraş Micula a zburat cu elicopterul la o petrecere din Predeal: Aşa se deosebeşte un şmecher veritabil de unul prost

Victoraș Micula a trecut de faza în care se fotografia în cluburi de fiţe, cu frapiere în faţă. Acum este la un nivel superior, după cum singur o spune, şi apare în imagini la înălţime, în elicopter, deşi nu îi place să fie pozat.

Beizadeaua spune că aşa se deosebeşte un şmecher veritabil de unul prost, potrivit cancan.ro. Nu îşi postează poze din cluburi cu frapiere, iar, chiar dacă nu merge cu elicopterul, nu postează. Victoraş consideră că este normal să ducă o viaţă de vis, pe banii lui tăticu, şi nu se sfieşte să recunoască.

Fiul milionarului Viorel Micula ţine însă să precizeze că, atunci când visează prea adânc, se aruncă din elicopter să se trezească. Aşa a făcut şi weekendul trecut când a vrut neapărat să ajungă la o petrecere de fiţe din Predeal.

După ce a picat bacul pentru că a fost prins încercând să copieze, Victoraș Micula îşi umple timpul cu plimbări extravagante şi cu numeroase cuceriri.

CITEŞTE ŞI: Victoraş Micula, supărat foc pe litoralul românesc. Beizadeaua se plânge: Agăţ fetele extrem de greu