Victoraș Micula, spitalizat în stare gravă. Este conectat la aparate: „Cu toţi banii din lume, stau şi mă uit la ei”

Victoraș Micula, moștenitorul brandurilor Izvorul Minunilor şi Frutti Fresh, se află internat într-o clinică din străinătate. Starea lui de sănătate nu este una strălucită, după cum le-a dezvăluit internauţilor care-l urmăresc pe TikTok.

15 ian. 2022, 10:50
Victoraș Micula, spitalizat în stare gravă. Este conectat la aparate: „Cu toţi banii din lume, stau şi mă uit la ei”

Victoraş Micula, în stare gravă. Afaceristul s-a filmat cu perfuziile în mână, pe un pat de spital. El a dezvăluit faptul că este grav bolnav și că se află într-o clinică renumită din străinătate. Afaceristul nu a vrut, însă, să dezvăluie boala de care suferă, precizând, totuşi, că este vorba despre ceva „mult mai grav decât COVID-ul” şi că toţi banii din lume nu-l ajută să se însănătoşească.

Banii sunt o iluzie! Chiar va doresc din suflet la toți și de pe live-ul ăsta și din lumea asta să aveți de cel puțin 10 ori mai mulți bani decât mine să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde să vezi că nu te ajută la nimic. Ba mai mult, îți faci și dușmani. Am probleme grave de sănătate și cu toți banii din lume, te uiți la ei. Dumnezeu mă face bine, chiar el cu mânuțele lui!„, a spus Victoraș Micula în timpul live-ului pe Tik-Tok.

Victoraș Micula, în stare gravă: „Cu toţi banii din lume, stau şi mă uit la ei”

Afaceristul a mărturisit că, deşi este grav bolnav, stă pe rețelele de socializare ca să mai uite de necaz. Atunci când un urmărotir i-a dat o provocare, Victoraş i-a spus că nu o poate îndeplini pentru că este conectat la aparate și perfuzii.

„Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică. Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici și apoi unde mă duc. Nu am COVID, am ceva mult mai grav decât Covid. De-aia intru pe Tik-tok ca să mai uit de ele. Am o boală mai încăpățânată, cam 6 luni tot pe aici o să fiu, dar după o rupem. După ce mă fac bine la clinică aici, intru în forță cu viteza luminii”, a mai spus Victoraș Micula în timpul live-ului.