GLOBURILE DE AUR 2014. A apărut aproape GOALĂ pe covorul roşu şi a plecat acasă cu un premiu FOTO

GLOBURILE DE AUR 2014. Lady Victoria Hervey a atars toate privirile şi blitz-urile aparatelor de fotografiat, la Globurile de Aur. Dar nu pentru că ar fi fost distinsă cu un astfel de premiu, ci pentru apariţia ei insolită, transparentă.

14 ian. 2014, 13:17

Deşi nu a fost nominalizată la niciuna dintre categoriile Globurilor de Aur 2014, Lady Victoria Hervey a reuşit să atragă toate privirile celor prezenţi la petrecerea de după decernarea premiilor, nu prin vreun talent artistic, ci prin rochia purtată, care i-a îmbrăcat corpul doar pe jumătate.

Mai precis, lady Harvey s-a afişat într-o rochie străvezie, ca firul celui mai fin ciorap de mătase, prin care, totuşi, un ochi versat putea să distingă şi câteva vergeturi. Rochia a fost creaţia designerului indian Gaurav Gupta, după cum dezvăluie Daily Star.

Dar dacă „ginta masculină” a fost încântată de ceea ce a văzut – aproape totul – nu la fel s-a întâmplat şi cu reprezentante ale sexului frumos, mai pretenţioase. Comentatorul de modă Melissa Hoyer, de la news.com.au, a spus că nu înţelege ce este cu „această obsesie a femeilor de a-şi expune fiecare părticică a trupului pe covorul roşu. Acest obicei nu denotă decât o disperare totală după publicitate”.

Nu este însă pentru prima oară când aristocrata în vârstă de 37 de ani îşi arată goliciunile. La festivalul de la Cannes, în 2012, lady Victoria a apărut într-o rochie asemănătoare, transparentă sub care se vedea ceea ce semăna cu un costum de baie.