Victorie mare pentru Dan Petrescu în China. Cosmin Olăroiu, învins

Guizhou Hengfeng, echipa lui Dan Petrescu, a obţinut o victorie în campionatul Chinei, în timp ce Jiangsu Suning, antrenată de Cosmin Olăroiu, a înregistrat prima înfrângere după cinci etape.

22 sept. 2018, 14:23
Victorie mare pentru Dan Petrescu în China. Cosmin Olăroiu, învins

Sâmbătă, în etapa a 23-a, Guizhou Hengfeng, pregătită de Dan Petrescu, a învins pe teren propriu pe Beijing Guoan, scor 3-2. Au marcat Jelavic ’43, Trawally ’58 şi Yunlong ’78 pentru gazde şi Zhang ’63 şi Bakambu ’90 (penalti) pentru oaspeţi. În minutul 77, de la Beijing Guoan a fost eliminat Yu Dabao.

Jiangsu Suning a fost învinsă acasă de Guangzhou Evergrande, scor 3-2. Au marcat Eder ‘1 şi Li Ang ‘8 pentru Jiangsu, respectiv Paulinho ’62 şi Talisca ’72, ’78 pentru Guangzhou. Precedentul eşec al echipei Jiangsu data din 10 august, scor 1-3 cu Beijing Guoan. După acest joc, echipa lui Olăroiu a înregistrat patru remize şi o victorie.

Jiangsu Suning ocupă locul cinci în clasament, cu 35 de puncte, iar Guizhou Hengfeng ocupă ultima poziţie, cu 15 puncte, la cinci puncte de locul salvator. Lider este Shanghai SIPG, care are 52 de puncte.