Videanu: Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România VIDEO

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, că Sorin Frunzăverde are dreptate când face afirmaţiile privind banii pentru pensii şi salarii, democrat-liberalul adăugând: "O să vedeţi în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România".

27 mart. 2013, 15:52

Marţi, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Caraş-Severin, preşedintele Consiliului, Sorin Frunzăverde, fiind întrebat despre alocările bugetare, a răspuns că bugetul naţional este mult sub limită.

În acest moment situaţia bugetară naţională este dramatică. Nu ştim de unde vom plăti a doua tranşă pentru FMI în iunie. Situaţia este cea care este, adică dacă vom plăti salariile şi pensiile să fim fericiţi„, i-a răspuns Frunzăverde consilierului judeţean.

Adriean Videanu îi dă dreptate preşedintelui CJ Caraş-Severin.

Vreau să vă spun că Sorin Frunzăverde are dreptate, o să vedeţi în iunie, iulie ce se va întâmpla cu România„, a precizat Adriean Videanu, întrebat de declaraţiile lui Fruzăverde.

Premierul Victor Ponta l-a contrazis pe preşedintele CJ Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde (PNL) şi a afirmat că Guvernul dispune de bani atât pentru salarii şi pensii, cât şi pentru FMI, adăugând însă că poate banii de salarii vor fi tăiaţi chiar la acest consiliu judeţean, unde „oamenii, sau cel puţin şefii, vor să fie la televizor”.

Premierul a apreciat că mesaje de acest gen, privind lipsa banilor în buget, „pe care la un moment dat le mai dădea şi preşedintele Băsescu”, sunt mesaje iresponsabile.

Victor Ponta a declarat că va discuta, miercuri, cu preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, despre afirmaţiile acestuia legate de situaţia bugetului şi că se vor „împăca”.


loading...