VIDEO Accident cu 27 de victime după ce autobuzul plin cu pasageri a căzut în râpă

Accident cu cel puţin 27 de morți și 16 răniți. Autobuzul în care se aflau s-a prăbuşit într-o râpâ, în Mexic.

06 iul. 2023, 07:40

UPDATE ACCIDENT MEXIC: Secretarul de interne, Jesús Romero, a declarat că rapoartele preliminare arată că cel puțin 27 de persoane au murit în accident.

Cel puţin 27 de persoane şi-au pierdut viaţa miercuri într-un accident de autobuz în sudul Mexicului, a informat un purtător de cuvânt al parchetului, transmite Reuters.

Accident cumplit în Ungaria în care au fost implicați mai mulți români. Trei morți și o adolescentă rămasă orfană
Autobuzul s-a prăbuşit într-o râpâ în statul Oaxaca. Şaptesprezece persoane au fost rănite, a indicat purtătorul de cuvânt.

Un ziar local, Milenio, a relatat că bilanţul este de 25 de persoane decedate. Accidentul s-a petrecut în localitatea Magdalena Penasco, a scris guvernatorul din Oaxaca pe Twitter.

Poliţia transporturilor din Oaxaca a transmis că autobuzul se îndrepta dinspre Ciudad de Mexico spre Yosondua, un oraş din vestul acestui stat.

Citește și Accident feroviar în Teleorman. Două locomotive s-au tamponat la Roșiori, una dintre ele a deraiat

 

Tragedie în Mexic şi în luna mai. Cel puţin 26 de morți după un accident între o dubă de pasageri şi o semiremorcă

Tragedie pe o autostradă din partea de nord a Mexicului. Cel puțin 26 de persoane au murit în urma unei coliziuni între un camion de marfă și o dubă cu pasageri. Accidentul a avut loc pe autostrada Victoria-Zaragoza, Tamaulipas, Mexic din apropierea capitalei statului, Ciudad Victoria. După impactul dintre cele două autovehicule a izbucnit un incendiu.