VIDEO. Accident teribil surprins de camere, un microbuz a intrat în plin într-un TIR

Un accident rutier grav s-a petrecut joi după-amiaza pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu-Boița, în zona Veștem.

18 apr. 2024, 19:03
VIDEO. Accident teribil surprins de camere, un microbuz a intrat în plin într-un TIR

Accident grav pe A1 din cauza carosabilului umed. Șoferul rănit grav în accidentul care a avut loc astăzi pe Autostradă, la Veștem, în care au fost implicate un microbuz transport marfă și un ansamblu TIR, a ajuns la Secția Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Potrivit medicilor, nu este stabil din punct de vedere hemodinamic și, în aceste momente se încearcă stabilizarea lui în Secția ATI. Acesta a suferit răni grave de bazin.

Legea nescrisă a parcărilor din București. Valiza pusă pe stradă, ultimul model de blocator din inima Capitalei
„Pacientul în vârstă de 50 de ani a fost adus în Unitatea de Primiri Urgențe a SCJU Sibiu în stare gravă, instabil hemodinamic. În urma investigațiilor, a reieșit faptul că pacientul are un traumatism sever de bazin. S-a început stabilizarea acestuia în UPU, fiind apoi transferat la secția Anestezie și Terapie Intensivă, unde se continuă procesul de stabilizare, în vederea intervenirii chirurgical asupra rănilor suferite în urma accidentului”, spune Cristina Bălău, purtător de cuvânt al Spitalului Județean.

Vă reamintim că în dupamiaza zilei de joi, 18 aprilie, un accident a avut loc pe autostradă, în zona Veștem, pe sensul de mers Sebeș – Vâlcea. Potrivit polișiștilor, au fost implicate trei persoane și două vehicule: un microbuz transport marfă, condus de către un bărbat în vârstă de 56 de ani din București și un ansamblu TIR condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din județul Gorj. Șoferul microbuzului a fost grav accidentat.

Citește și: Cum poți beneficia de parcare gratuită în București. Mulți români nu știu asta

Potrivit ISU Sibiu, la fața locului sunt mobilizate următoarele forțe:

  • trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic
    o autospecială de descarcerare
    o autospecială de transport personal și victime multiple
    o autospecială de stingere