VIDEO: Accidentul din 2 Mai, înregistrat cu camera video descoperită în borseta puștiului decedat: „E jumătate de om!”. Reacția familiei victimei

Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! În spațiul public a apărut înregistrarea de pe camera GoPro pe care Sebi, tânărul ucis în stațiunea 2 Mai a avut-o la el în momentul în care a fost ucis. 

25 aug. 2023, 15:52
VIDEO: Accidentul din 2 Mai, înregistrat cu camera video descoperită în borseta puștiului decedat: „E jumătate de om!”. Reacția familiei victimei

În înregistrare se aude clar scârțâitul de roți dar și momentul impactului, când cei opt tineri au fost spulberați de Vlad Pascu, un tânăr care se urcase drogat la volan.

Ulterior, tinerii se aud țipând și plângând de durere dar și de groaza a ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Voce femeie: Ce este acolo?… Ați sunat la poliție? Sunați acum!

Voce femeie: Alessia, nu te duce, Alessia!

Voce femeie: Sună! Sună, nu-mi vine să cred! Nu-mi vine să cred! Vaaai!

Voce bărbat: Veniți încoace!

Voce bărbat: E jumătate, Doamne! E jumătate! Băi, nu-mi vine să cred …! Nu, nu, nu!

Între timp, copiii se aud văitându-se de durere.

Voce femeie, sună la 112: …O persoană… Ieșire spre Vama Veche, este o persoană călcată pe stradă. Nu am văzut accidentul, am văzut doar persoana…

Voce bărbat: Un băiat este mort… Ăla e de la brâu în jos!

Voce bărbat, posibil ambulanţier: Cine mai are nevoie de îngrijiri? Ai grijă, ai grijă, ai grijă! Cine mai are nevoie de îngrijiri aici? Nimeni?

Voce femeie, vorbeşte la 112: Da, da. Deci de la trunchi în jos… Nici nu pot să-i văd picioarele.(…)

Voce femeie, pe fundal: E jumătate de om! Efectiv, e jumătate de om!

Voce bărbat: Șoferul a plecat! A venit în viteză! Şi a plecat!

Imaginile șocante au fost publicate de Antena 3.

Unchiul puștiului ucis: „Sunt convins că lucrurile nu vor rămâne așa!”

Mihai Drăgan, unchiul lui Sebi, a oferit o reacție după ce a depus la Poliție înregistrările de la 2 Mai.

„A fost o procedură standard, pot să vă spun din capul locului… Dacă s-ar fi văzut același profesionalism pe care l-am văzut azi la Ilfov și la Constanța, bănuiesc că nu s-ar fi ajuns în situația asta.

Am dat o declarație despre ce s-a întâmplat, ne-au fost aduse la cunoștință drepturile pe care le avem în cazul cercetării penale și în cazul cosntituirii ca parte civilă. Noi nu am luat încă o decizie, după cum vedeți nu suntem însoțiți de avocat. Nu e prioritatea noastră asta. Ceea ce dorim este să se facă dreptate. 

Nu poți avea o închidere sufletească a acestui caz fără să se facă dreptate. 

(…) Înregistrarea a fost găsită pe o cameră GoPro, care se afla în borseta lui Sebi. Camera și borseta ne-au fost înapoiate de Poliția Constanța în momentul în care am fost să recuperăm bunurile și trupul lui Sebi, duminică. Valentin, după înmormântare a deschis camera și s-a uitat pe înregistrări. A găsit filmarea, care este filmul accidentului înregistrat audio, pentru că așa a vrut soarta (…)

Ceea ce mă revoltă cel mai tare este moarte nepotului meu și a fiului său. Și modul în care s-a întâmplat toată tragedia asta îngrozitoare.

Eu aștept concluziile finale ale corpului de control al Ministerului de Interne și sunt convins că lucrurile nu vor rămâne așa. Vreau să lăsăm organele de cercetare să-și facă treaba.

Dreptatea o s-o vedem la sfârșit, condamnarea. Acum nu a fost făcută dreptate, dar sunt convins că se va face”, a comentat Mihai Drăgan.