Video! Acestea sunt şcolile din România! Elevii unui liceu au facut grătar în clasă! Mici, bere şi manele pe catedra profesorilor! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Imagini surprinzătoare au fost postate, marţi după-amiază, pe contul de Tik Tok al unei eleve de liceu.

09 iun. 2021, 21:16
Video! Acestea sunt şcolile din România! Elevii unui liceu au facut grătar în clasă! Mici, bere şi manele pe catedra profesorilor! Imaginile sunt virale pe Tik Tok

Acestea sunt şcolile din România! În videoclip au fost surprinşi mai mulţi elevi care făceau un grătar, chiar în sala de curs. Tinerii se amuzau de mama focului şi ascultau manele.

Acestea sunt şcolile din România! Elevii unui liceu au facut grătar în clasă!

Mai mult decât atât,  minorii au venit pregătiţi şi cu diverse sosuri şi pâine. Videoclipul a făcut furori pe reţelele de socializare şi s-a viralizat imediat.  PEste 140 de persoane au comentat la videoclip, iar 20.000 de oameni au apreciat isprava elevilor.

E de menţionat faptul că această perioadă elevii se bucură de ultimele zile de şcoală, iar elevii claselor a VIII-a au luat deja vacanţă, iar cei de clasa a XII-a îi urmează şi vor fi liberi începând cu 11 iunie.

Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a adoptat o hotarare care prevede ca parintii elevilor pot participa la festivitatile de sfarsit de an scolar numai daca prezinta dovada vaccinarii sau un test RT-PCR/antigen negativ.

„Se propune ca festivitatile organizate in spatii deschise, prilejuite de terminarea anului scolar sa poata fi desfasurate cu participarea elevilor si personalului didactic, precum si a apartinatorilor, daca acestia din urma sunt persoane vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, ori prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infectia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore sau se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care sa dovedeasca prezenta de anticorpi de tip IgG efectuat cu maxim 14 zile anterior desfasurarii activitatii) in conditiile stabilite prin ordinul comun al ministrului educatiei si ministrului sanatatii”, precizeaza documentul.

Prin urmare, participarea adultilor la festivitatile de premiere ale elevilor este conditionata. Cei care au nu dorit sa se vaccineze trebuie sa plateasca un test RT-PCR sau un test antigen rapid.

Testul RT-PCR trebuie facut cu mai putin de 72 de ore inainte de festivitati, iar testul rapid cu mai putin de 24 de ore, altfel nu vor fi luate in considerare.

Citeşte şi: EVALUARE NAŢIONALĂ 2021. Când încep examenele. Calendarul complet și regulile pentru elevi