Video amuzant de 1 Decembrie! Trei tinere din Funafuti vorbesc despre realizarea metroului din Drumul Taberei

Video amuzant de 1 Decembrie. Trei tinere din insula Funafuti, capitala statului Tuvalu, au transmis un mesaj cu ocazia Zilei României. Pe o plajă pustie din oceanul Pacific, ele se pozează cu tricolorul nostru şi vorbesc despre cea mai importantă realizare din acest an: terminarea metroului din Drumul Taberei.

01 dec. 2020, 21:59
Video amuzant de 1 Decembrie! Trei tinere din Funafuti vorbesc despre realizarea metroului din Drumul Taberei
Trei tinere din insula Funafuti, capitala statului Tuvalu, au transmis un mesaj cu ocazia Zilei României.

Video amuzant de 1 Decembrie. Acest clip este realizat de Iulian Manole, un român care este plecat de 30 de ani în Australia şi care, în fiecare an, de 1 decembrie, face diverse filmuleţe prin care îşi arată dragostea faţă de România.

Vreau să vă urez tuturor oriunde în lume v-aţi afla un călduros La mulţi ani şi în special celor care se află în situaţia mea plecat peste hotare. Deşi suntem în alte ţări, cu inima şi cu sufletul încă suntem în România„, a transmis Iulian din Australia pentru Antena3.ro.

Citeşte şi: Hotelurile de la munte, ocupate la jumătate din capacitate de 1 Decembrie. „Anul trecut, gradul de ocupare se apropia de 100%”

Video amuzant de 1 Decembrie

În filmuleţ, apar trei tinere din Funafuti, capitala statului insular Tuvalu, care vorbesc despre tricolor şi despre deschiderea metroului din Drumul Taberei.

Tuvalu este cea mai mică ţară insulară din lume, cu o suprafaţă de doar 26 de km pătraţi, cât oraşul Rovinari, lucru speculat de Iulian Manole şi în clipul său exotic.

Anul trecut, a ajuns în Tonga unde câţiva localinici au vopsit o sută de nuci de cocos in culorile României, roşu, galben şi albastru. Iar în 2018, în Samoa a filmat câţiva băştinaşi care au format tricolorul din nuci de cocos uriaşe.

Citeşte şi: Ce filme și seriale românești vedem acasă de 1 Decembrie. Sute de producții de luat în considerare