Video! Cât a ajuns să coste un pet de bere Timișoreana de 2,5 litri la o benzinărie Lukoil?! Prețul este înspăimântător

Prețurile din 2024 au ajuns un adevărat coșmar pentru români. Indiferent unde se află, diferențele se simt direct în bugetul fiecăruia, și nici benzinăriile nu fac rabat de la scumpiri, mai ales că aici deja erau costurile duble.

16 ian. 2024, 20:45
Video! Cât a ajuns să coste un pet de bere Timișoreana de 2,5 litri la o benzinărie Lukoil?! Prețul este înspăimântător
Video! Cât a ajuns să coste un pet de bere Timișoreana de 2.5 litri la o benzinărie Lukoil?! Prețul este înspăimântător

Primele săptămâni ale anului 2024 au adus prețuri noi la toate produsele. Inclusiv carburanții, alcoolul, țigările și produsele cu zahăr s-au scumpit ca urmare a majorării accizelor. Acum, pentru un litru de benzină, vom plăti cu 29 de bani mai mult, iar la motorină, cu 26 de bani, iar efectele par să fie în lanţ.

Citește și: Scumpiri mari la raft în prima zi de lucru din 2024. Cât a ajuns să coste o Fanta la 2,5 litri la Lidl VIDEO viral pe TikTok

Cât a ajuns să coste un pet de bere Timișoreana la o benzinărie Lukoil

Din ianaurie 2024 a crescut TVA-ul la produsele care conțin zahăr într-o anumită cantitate, la produsele BIO, acciza la tutun, la alcool, dar și la băuturile cu concentrație mai mare de zahăr.

În acest concext șocant, un utilizator de TikTok a postat un clip în care arată că o sticlă de bere marca Timișoreana la 2,5 litri are un preț care nu mai este deloc pentru toate buzunarele. Consumatorii de bere își pot pune pofta în cui, fiind greu de crezut că vor fi dispuși mulți să dea aproximativ 20 de lei pentru acest sortiment.

@tudosecatalin98 #japcapefata ♬ sunet original – 🇷🇴Tudose Cătălin 🇸🇪

În timp ce unii comentatori susțin că prețul nu este atât de exagerat, având în vedere că este cumpărată dintr-o benzinărie, unde oricum prețurile sunt duble, alții sunt de părere că scumpirile se văd cu ochiul liber, pentru că înainte de toate majorările, costul nu depășea 5-6 lei pentru același produs.

Citește și: VIDEO Ireal cât a ajuns să coste o sticlă de Coca-Cola la 2 litri în Carrefour în București! Magazinele au explodat prețurile de la 1 ianuarie 2024!