Video! Câți bani câștigă un curier Glovo în Chișinău! Suma uriașă pe care o încasează lunar pentru 6 zile de lucru pe săptamână

Încă de la începutul anului foarte mulți oameni au ales să devină curieri „Glovo”, iar motivul care a stat la baza deciziei lor este salariul motivant, dar și bacșișul generos cu care se ale la finalul zilei.

02 dec. 2022, 09:47
Video! Câți bani câștigă un curier Glovo în Chișinău! Suma uriașă pe care o încasează lunar pentru 6 zile de lucru pe săptamână

Câți bani câstigă un curier Glovo în Chișinău! Foarte mulți oameni au ales să devină curieri ”Glovo” și asta din cauza salariilor motvante, dar mai ales a bacșișurilor cu care se aleg la finalul zilei. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi gândit că această meserie poate fi atât de profitabilă chiar și dincolo de Prut.

Citește și EXCLUSIV Marcel Ciolacu dezvăluie cât va mai dura coaliţia PSD-PNL-UDMR: „Nu avem de ales. Ar fi o greşeală dacă am intra acum într-o zonă de alegeri anticipate”

Câți bani câștigă un curier Glovo în Chișinău

În ultima vreme, Glovo este la mare căutare în Chișinău, spre marea bucurie a curierilor care câștigă sume colosale din această meserie.

Salariile lor variază de la o zi la alta.

De regulă, un curier Glovo în Chișinău câștigă pe zi între 1.000 și 1.500 de lei moldovenești.

Astfel, la finalul unei săptămâni în care a lucrat 6 sau 7 zile, acesta se alege cu o sumă de minim 6.000 de lei.

La finalul lunii salariul pe care îl obține un curier Glovo îl va face invidios chiar și pe un funcționar care ocupă un fotoliu călduț în administrarea orașului.

Informația a ieșit la iveală în urma unui video apărut pe rețelele de socializare care surprinde o discuție între doi curieri Glovo care se ”laudă” cu banii câștigați.

Redăm mai jos o parte din dialogul lor:

”Pe zi cel mai mult cât ai făcut?

Pe zi? 1.400 – 1.500 de lei.

Pe săptămână cam câte zile lucrezi?

Șase -șapte.

Faceți repede un calcul, hai nu luăm pe zi 1.500 de lei că ăasta e maximul, pune 1.000 și socotește. 6.000 de lei pe săptămână, pe lună o să primești undeva la 24.000 de lei dacă noi o luăm așa, cât poți să câștigi pe lună de la Glovo.

Cel mai mult pe lună cât ai făcut?

Sincer nu am calculat pentru că salariul îl primesc la săptămână.

Tu oricum știi cât ai făcut pe lună, șa 30.000 de mii ai ajuns?

Peste! 33.000 -34.000 de lei pe lună.

Asta e suma reală pe care ți-o spun acum în față. Atât se câștigă în Moldova, la Glovo.

Sunt oameni care dețin funcți de stat și nu reușesc să facă atâția bani!”

Citește și Zodiac chinezesc decembrie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!