VIDEO Ciprian Pian, liderul clanului Duduienilor, eliberat din închisoare. Cum se pregătește de petrecere interlopul: ”Atât vreau. Când am fost acolo, m-au uitat toți”

Liderul clanului Duduianu a fost eliberat noaptea trecută din închisoare. În vara anului trecut Laurențiu Duduianu, zis Ciprian Pian, a fost arestat preventiv după ce și-a închis fosta iubită într-un portbagaj.

17 feb. 2024, 11:13
VIDEO Ciprian Pian, liderul clanului Duduienilor, eliberat din închisoare. Cum se pregătește de petrecere interlopul: ”Atât vreau. Când am fost acolo, m-au uitat toți”

Bărbatul a devenit liderul clanului Duduianu, după ce fratele său, Emi Pian, a fost ucis în august 2020. Vineri, Tribunalul București a decis plasarea definitivă a lui Ciprian Pian sub control judiciar.

În trecut, Ciprian Pian a mai fost arestat pentru tentativă de omor și pentru pornografie infantilă după ce a pus un copil în vârstă de trei ani să facă gesturi de natură sexuală.

Primele declarații ale lui Ciprian Pian după eliberare: ”Am o singură acuzație pe care o recunosc până în pânzele albe”

”Eu am avut o amantă care m-a băgat la puşcărie, că sunt agresor sexual. Am o acuzaţie, pe care o recunosc până în pânzele albe, tentativa de omor. Da, domnule. Acolo sunt vinovat. L-a omorât pe fratele meu şi am fost. Concubina mea n-a depus declaraţii împotriva mea pentru lipsire de libertate, ea a venit în instanţă şi a spus că sunt nevinovat. Nu mă doboară nimic pe pământ, îi am pe copiii mei lângă mine şi pe mama mea, pe care abia aştept să o văd”, le-a declarat  Ciprian Pian jurnaliştilor, după eliberarea din arest.

Odată ajuns acasă, interlopul a început să plănuiască petrecerea. Într-un video postat pe TikTok, acesta îi transmite un mesaj fratelui său, Grațian Pian.

”Grațiane, m-am jurat pe copiii mei dacă chemi pe nimeni, nu vreau decât eu, tu, frații mei, cuscrii noștri, 10-15, nu mai vreau să vină mulți, că când am fost acolo m-a uitat toți”, a spus Pian.

@leonard.s_d_f #regele #ciprian #pian #❤️🙏 ♬ sunet original – Familia pian🙏❤️

Într-o altă postare pe rețeaua de socializare, Ciprian are și un mesaj pentru rivalii săi.

”Care v-ați bucurat pe moment, uite, pac pac vin acasă”, a mai spus acesta.

@leonard.s_d_f CIPRIAN PIAN#fanpage #familia #piano ♬ sunet original – Familia pian🙏❤️

Citește și: Dan Negru critică dur radioul românesc: ”Și-a pierdut relevanța. Cândva deranja, avea curaj. Caterinca e noul brand”