VIDEO colosal: Un bebeluș de etnie romă a fost botezat pe un pat de bani și cu un lanț de aur la gât. Imaginile care au scandalizat internetul

Scene incredibile pe TikTok. Niște români și-au „scufundat" copilul în bani, iar apoi s-au mândrit cu isprava pe internet.

17 iul. 2022, 16:30

Rețeaua socială chinezească TikTok scoate la suprafață oameni și fapte care mai de care mai neobișnuite. Un exemplu în acest sens reprezintă cazul unei familii din România care a ales să-și boteze copilul într-un mod mai special.

Aian, un bebeluș dintr-o familie de etnie romă, a devenit vedetă pe internet, după ce tatăl său l-a postat pe TikTok, pe un pat improvizat format din bani.

În videoclipul postat în social media se poate observa cum bebelușul stă pe spate, somnoros, ca pe un tron, înconjurat de bancnote: lei, lire, euro și dolari.

La un moment dat, o femeie apare în cadru, în timp ce așază cu atenție banii, în jurul copilului. Realizatorul videoclipului jubilează de fericire. Îi cântă copilului „la mulți ani!”.

@edward.ayan.ahmety130622 La mulți ani baiatu meu scump ai împlinit 1 luna te iubim mult 🧿#meu😘❤️🧿❤️🤩👏 #foryoupage❤️🤫 ♬ sunet original – 💚🥀ىشجسهزخىش🥀💚

 

@edward.ayan.ahmety130622 Regele meu ❤️#foryoupage❤️🤫 ♬ original sound – Sara Demir

Internauții au reacționat pe TikTok. Unii au urat numai de bine familiei, în timp ce alții au ridiculizat gestul tinerilor părinți.

Înregistrarea cu copilul în care apare pe patul de bani a strâns nu mai puțin de 408.000 de urmăriri, în doar trei zile.

„S-or duce generații după generații și noi tot proști înghesuiți”, a comentat unul dintre cârcotași.

„Din banii ăia ați putea da și unui copil de la Budimex. Sunt sigură că are mai mare nevoie de ei”, a comentat o tânără de pe TikTok.