VIDEO: Cum a murit, de fapt, șoferul de 40 de ani în Mercedesul S Class de 120.000 euro, noaptea, în București. Mașina nu avea decât ușile avariate după ce s-a izbit de un refugiu de tramvai. Accident horror

Un accident deosebit de grav s-a produs aseară, în București, pe Șoșeaua Olteniței. Șoferul ar fi circulat cu viteză și ar fi lovit cu putere un refugiu de tramvai. Echipele de intervenție nu au putut decât să constate decesul, bărbatul în vârstă de 40 de ani a murit instant. 

08 sept. 2022, 10:55

Airbagurile mașinii au funcționat, iar șoferul avea centura pusă. Totuși, așa cum se poate observa în imagini, una dintre barele metalice ale refugiului au pătruns precum o țepușă prin portieră.

Brigada Rutieră a transmis un comunicat în urma nefericitului eveniment.

„În data de 07.09.2022, în jurul orei 22:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe șos. Olteniței.

Din primele verificari efectuate în urma sesizarii, s-a constatat faptul că un autovehicul, condus de un bărbat, se deplasa pe șos. Olteniței dinspre Piața Sudului către str. Ion Iriceanu, iar când a ajuns în dreptul refugiului de tramvai, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conductorului auto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a transmis Brigada Rutieră.

Din fericire, în refugiul de tramvai nu se afla nicio persoană.

„Şoferul de aproximativ 40 de ani gonea pe linia de tramvai, în încercarea de a depăşi o maşină care se afla în faţa sa. A pierdut însă controlul volanului şi a intrat în plin într-un refugiu de tramvai. Impactul a fost devastator. Maşina a fost proiectată în gardul metalic, iar acesta a străpuns caroseria maşinii şi l-a rănit grav pe şoferul grăbit”, au mai transmis surse din Poliție.