Video! Cum arată Andra fără pic de machiaj! E aproape de nerecunoscut cu cearcăne și fără fond de ten!

Andra a postat, în urmă cu câteva ore, un filmuleț pe rețelele de socializare în care apare fără pic de machiaj. Artista în vârstă de 36 de ani este de nerecunoscut.

23 aug. 2022, 10:52

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, având fani din toate categoriile de vârste. În spatele succesului său se află ani întregi de muncă, nopți nedormite, concerte în aer liber la temperaturi nepotrivite, multe drumuri, alimentație inadecvată, iar toate acestea se pare că se văd pe chipul ei.

Citește și Andra s-a pozat în costum de baie după ce a slăbit. Cum arată acum soţia lui Măruţă: „Sunt foarte recunoscătoare”

Cu toate acestea, Andra nu ezită să se expună pe rețelele sociale chiar și fără machiaj. Recent vedeta a postat un filmuleț pe TikTok în care apare fără pic de fond de ten, lăsând să se vadă cearcănele care o îmbătrânesc și mai mult.

Cu doar câteva ore înainte să împlinească vârsta de 36 de ani, artista a postat un filmuleț în care face glume la adresa celor născuți în zodia fecioară. Zodie, cunoscută pentru spiritul critic dar și perfecționist.

”Măi, da tu unde te crezi?

Pune ambele mâini pe volan! Uită-te în ce condiții mă duci. Serios, dar nu e normal așa!

Uită-te vine o mașină! Ai grijă când vine o mașină!

Vreau să mă machiez, vreau să beau apă, vreau să mă relaxez înainte de concert.

Nu de alta, dar avem atâtea fecioare în mașină. Nu știi ce te așteaptă 2500 de km.

Ce să facem dragilor, greu cu fecioarele”, a spus Andra în videoclipul de pe TikTok.

@andraVoi ce zodie sunteti?🤣♬ sunet original – Andra

Deși este născută în zodia fecioară, se pare că aceasta nu o influențează prea tare pe Andra, care nu este deranjată de modul în care apare pe rețelele de socializare.

De-a lungul timpului, vedeta a postat în mediul online mai multe imagini și filmulețe în care apare nemachiată, lăsând să se vadă toate imperfecțiunile care i-au brăzdat chipul.  Postările sale au stârnit valuri de reacții, unii internauți au apreciat curajul vedetei de a-și arăta adevărata față, în timp ce alți fani au criticat-o destul de dur.

Citește și Andra, fotografie de colecţie cu tatăl ei. Cum arată acum Alexandru Mihai, omul care a impresariat-o