VIDEO EXCLUSIV | Cum s-a produs accidentul de la Pasajul Unirii, din București. Imagini în premieră cu autocarul avariat

A apărut singura filmare LIVE, de la accidentul care a avut loc în București, la pasajul Unirii. România TV a intrat în posesia imaginilor surprinse de camerele video publice.

26 dec. 2022, 11:30

Vineri, 23 decembrie, în jurul orei 13:00 – 13:30, un accident deosebit de grav a avut loc în București, la Pasajul Unirii. Un autocar cu 47 de pasageri a rupt limitatorul de înălțime. Mai multe persoane au fost rănite iar alta a decedat. Autocarul transporta turiști străini, din Grecia.

În total, 22 de persoane au fost transportate în spitale. Traficul rutier a fost îngreunat mai multe ore, timp în care autoritățile au efectuat cercetări.

Inclusiv șeful DSU, Raed Arafat, și-a făcut apariția la fața locului.

În urma evenimentului nefericit, România TV a intrat în posesia imaginilor, în exclusivitate. Iată cum s-a petrecut groaznicul accident:

Șoferul autocarului a fost în stare de șoc nu a putut oferi declarații presei. El a răspuns la întrebări polițiștilor români, în dosarul în care este inculpat. Bărbatul a părăsit deja teritoriul României.

 

În curs de actualizare…