VIDEO EXCLUSIV Soția unuia dintre presupușii violatori din tabăra AUR iese la atac. Ce spune femeia despre adolescenta abuzată: „Dacă te viola, te mai și aducea acasă?”

Soția unuia dintre presupușii violatori din tabăra de vară AUR a decis să spună tot ce știe despre cazul care a șocat țara. Adolescenta de 17 ani face acuzații grave la adresa membrilor formațiunii politice.

21 sept. 2023, 11:13
VIDEO EXCLUSIV Soția unuia dintre presupușii violatori din tabăra AUR iese la atac. Ce spune femeia despre adolescenta abuzată: „Dacă te viola, te mai și aducea acasă?”
VIDEO EXCLUSIV Soția unuia dintre presupușii violatori din tabăra AUR iese la atac. Ce spune femeia despre adolescenta abuzată: „Dacă te viola, te mai și aducea acasă?”

Soția unuia dintre agresorii recunoscuți de minora de 17 ani rupe tăcerea în cazul presupusului viol din tabăra de vară organizată de AUR. Femeia susține că nimic din ceea ce declară fata nu este adevărat, ba chiar există unele neconcordanțe în mărturiile sale.

Citește și: VIDEO EXCLUSIV Primele declarații ale victimei presupusului viol din tabăra de vară AUR: „Eram virgină și și-au bătut joc de mine trei bărbați, după ce mi-au dat să beau”

Soția unuia dintre presupușii violatori iese la atac

Tânăra de 17 ani ar fi fost luată cu mașina de doi bărbați, Valentin Ghinea și George Negară, chiar din fața Tribunalului Ialomița, urmând să fie dusă la tabăra organizată de AUR din stațiunea Neptun-Olimp. Cei doi inculpați locuiesc în comuna Mărculești, la doar câteva case distanță unul de celălalt. Localnicii spun că acuzațiile de viol sunt false, descriindu-l pe Valentin Ghinea ca fiind un om serios, care ajută la greu și care nu are porniri de acest gen, fiind un familist convins.

Despre George Negară, soția acestuia spune că este nevinovat și că nu crede nici în ruptul capului că partenerul său ar fi capabil de astfel de fapte reiterate de adolescenta de 17 ani. Acesta doar ar fi dus-o pe fată la tabără și ar fi și adus-o acasă, însă nimic mai mult nu s-ar fi întâmplat între aceștia.

„Mă-sa, dacă era mamă…că am și eu fată și e mai mică cu trei ani. E mai dezvoltată fie-mea ca fie-sa, dar eu, când mi-a plecat copilul în tabără, am ieșit afară, m-am uitat în ce autocar, cine a preluat-o. Păi cum au violat-o ăștia doi, dacă ăștia au luat-o și ăștia au adus-o? Adică eu te violam pe tine, dar tot eu te aduceam. Ce buni samariteni mai eram noi. Dar nu îți era frică de noi? Fata asta posibil să fi fost și un pion, pentru că ea nu lua parte la nimic. Ea nu stătea cu oamenii ăștia, cu nimeni din partidul ăsta. Ea când a ajuns acolo, în mașină nu a vorbit cu nimeni, au fost trei băieți în mașină, care au luat-o. Nu a ieșit nimeni să o însoțească, sa vadă, chiar ăștia o iau? Ea putea să se ducă și la București”, a declarat soția lui George Negară, la România TV.

În urma acuzațiilor, minora a fost examinată și de medicii legiști din Slobozia pentru a se afla cu exactitate dacă a fost sau nu victima unei agresiuni sexuale. Potrivit documentelor eliberate de specialiști, verdictul este „agresiune fizică, afirmativ viol”. Aceste demersuri vin ca urmare a acuzațiilor extrem de grave pe care minora le face asupra a trei membri AUR. Aceștia ar fi încurajat-o de mai multe ori să consume băuturi alcoolice, urmând să meargă cu ea în camera de hotel. Acolo s-ar fi consumat și actele sexuale desfășurate fără acordul tinerei care a declarat că era virgină.

În acest caz a fost deschisă o anchetă de amploare, însă până la acest moment, niciunul dintre cei trei bărbați acuzați nu a fost citat de autorități pentru declarații.

Citește și: George Simion anunţă că tot Biroul Judeţean Ialomiţa al AUR a demisionat în urma acuzaţiilor de viol din tabăra de vară a partidului