VIDEO EXCLUSIV! Ţiriac, petrecere colosală cu Piero Ferrari, moştenitorul dinastiei Ferrari, şi iubitele în Poiana Braşov! Imagini de colecţie! Miliardarul şi-a comandat Crăciun în aprilie!

Turiştii care au avut inspiraţia să-şi petreacă weekendul de Florii în Poiana Braşov au putut fi martorii unor momente rar întâlnite: miliardarul Piero Ferrari, moştenitorul imperiului Ferrari, împreună cu Ion Ţiriac şi-au "comandat" o petrecere inedită la unul dintre cele mai apreciate restaurante din Poiană.

08 apr. 2023, 21:36

Ţiriac şi Piero Ferrari, împreună cu partenerele de viaţă, vor petrece Paștele catolic în România la invitația fostului tenismen.

Ţiriac şi Piero Ferrari, împreună de Paştele catolic la Poiana Braşov

Restaurantul Stâna Turistică a găzduit, aşadar, cu doar o săptămână înainte de Paştele ortodox, o petrecere cu tematică… de Crăciun. Nu au lipsit Capra, Pluguşorul, horele şi nici cântecele patriotice. Cei doi miliardari împreună cu iubitele s-au delectat cu preparate alese, s-au bucurat de programul artistic tradiţional şi s-au prins în horă.

Cu siguranţă gradele cu minus din termometre nu i-au încurcat prea mult pe petrecăreţi. Atmosfera s-a încins rapid şi probabil nici damigenele de pe mese nu au rămas pline prea multă vreme.

Decorul rustic pare să fi fost pe gustul miliardarului italian, chiar dacă el este familiarizat cu peisajele din Mondena. Miliardarului de 78 de ani i se citea bucuria pe faţă, la fel şi mai tinerei sale soţii.

O notă uşor discordantă a făcut-o Ion Ţiriac, care, mult mai familiarizat cu obiceiurile şi cu tradiţiile româneşti, a preferat să privească de la distanţă jocul dansatorilor şi a ales să nu se prindă în hore.

Piero Lardi Ferrari este fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari şi deține la ora actuală 10% din acțiunile imperiului Ferrari, primite moștenire de la tatăl său.

Miliardarul e căsătorit, din 2021, cu Romina Gingașu. Deşi locuiesc în vechea reședință a lui Enzo Ferrari din Modena, dar vin cât pot de des în România, țara natală a Rominei.

Cum a devenit Romina Gingașu soţia lui Piero Ferrari

Cei doi s-au cunoscut, în 2016, la Milano, într-un aeroport privat. Amândoi aveau ca destinaţie legendarul circuit de Formula 1 de la Monza şi aşteptau elicopterul care urma să-i transporte acolo.

La acea vreme, Romina era angajată la compania producătoare de avioane „Bombardier” ca agent de vânzări. Jobul ei consta în a vinde aparate de zbor celor mai bogați oameni din lume. Moştenitorul imperiului Ferrari își aminteşte cu plăcere de momentul întâlnirii cu Romina, care a încercat să-i vândă inclusiv lui un avion. Niciunul dintre ei nu bănuia că, în scurt timp, aveau să-şi unească destinele.

Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a dezvăluit Piero Ferrari într-un interviu mai vechi pentru cancan.ro.

Romina are 31 de ani și a absolvit Academia Tehnică Militară. Chiar dacă între ei există o diferență de 46 de ani, Piero a reușit să o convingă că el este sufletul ei pereche. De aici şi până la a o duce în faţa altarului n-a mai fost decât un pas.

L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier. Aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.

Româncei nu i-a fost deloc la îndemână să se obişnuiască cu stilul de viaţă al miliardarului care îi devenise soţ. I-a luat 3-4 ani până să se simtă „de-a casei„.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam”, a mai spus Romina.

Cine este iubita lui Ion Ţiriac

Ion Ţiriac nu are o iubită oficială, dar obiectivele vigilente ale paparazzilor l-au surprins în repetate rânduri alături de o brunetă frumoasă. Paparazzii Playtech.ro l-au surprins pe fostul tenismen împreună cu iubita la mall, la sfârşitul anului trecut.

Unii spun că omul de afaceri ar fi implicat în relația cu tânăra de cel puțin un an jumate. Alte voci susțin că, de fapt, formează un cuplu de trei ani jumate. Potrivit informațiilor apărute pe surse, în presă, de-a lungul timpului, numele ei ar fi Teodora.

Afaceristul ar fi cunoscut-o pe Teodora la Stejarii Country Club, unul dintre business-urile sale, unde tânăra era angajată. Client în propriul club, Țiriac a cunoscut-o pe Teodora la un masaj și i-a plăcut atât de mult, încât au început să se vadă și în afara orelor de program ale tinerei. De la un masaj până la o relaţie în toată regula n-a mai fost decât un pas.