Video fabulos! Cară pepenii cu Mercedes E Class până se rup roţile maşinii! Românii care fac senzaţie pe Tik Tok zilele astea!

Mercedesul E Class costă nişte zeci de mii de euro, dar îţi faci treaba cu ea. În timp ce unii reuşesc cu această maşină să agaţe tinere amatoare de plimbări lungi pe şosea, alţii sunt ceva mai practici şi îşi cară producţia de frcute sau legume cu ea.

30 iul. 2022, 12:28
Video fabulos! Cară pepenii cu Mercedes E Class până se rup roţile maşinii! Românii care fac senzaţie pe Tik Tok zilele astea!

Este şi cazul tinerilor din imagini care au reuşit să umple până la refuz Mercedesul cu pepeni galbeni. Practic, pe lângă şofer, singurii pasageri sunt doar pepenii galbeni. Roţile autoturismului înmatriculat în Franţa par să nu mai aibă mult până să-şi dea duhul.

Comentariile internauţilor sunt fabuloase.

Dacă ar vedea inginerii aia de la Mercedes ce face romanu cu mașinile făcute de ei și-ar face cruce”, comentează un internaut.

„Saptamana viitoare e cu numere rosii pe OLX “Recent adusa din Franta,impecabila”, comentează altcineva.

„sapt viitoare pe olx : vand E280 amortizoare sport impecabila nu bate nu trocane primul proprietar nu fac schimburi km reali o vand pt a lua un suv”, spune un alt comentator.

@adriannjijie♬ sunet original – Anghel487

@adriannjijie♬ sunet original – Adelin Petrișor Adrian Petre76

Din alte clipuri postate pe TikTok reiese faptul că tânărul posesor de Mercedes E Class este din Recaş, Timiş, o regiune renumită pentru culturile de pepeni verzi şi galbeni.

Citeste si Rusia, glumă virală: „Este timpul să te muți în Rusia! Nu întârzia! Vine iarna!” VIDEO

Experiment inedit pe TikTok. Ce a urmat după ce a înfipt o scobitoare într-un pepene roşu

Şi tot pepenele, de data asta cel roşu, a fost „protagonistul” unui experiment filmat şi postat ulterior pe TikTok. În plin sezon al pepenelui roșu, un bărbat s-a filmat în timp ce înţepa coaja fructului cu o scobitoare ascuţită. Instantaneu, pepenele s-a crăpat, dovadă a faptului că era extrem de copt.

Imaginile au strâns rapid peste două milioane de aprecieri și zeci de mii de comentarii,

Puteti vedea si voi imaginile în video de mai jos:

@ttfdcz #tiktokfood #Watermelon #fruit ♬ Originalton – TTFDcz