VIDEO: Femeie din România, bătută de patron după ce și-a anunțat demisia. Cum a fost înregistrat agresorul

Situație revoltătoare în Mehedinți. O femeie în vârstă de 38 de ani a fost bătută de șef pentru că „a îndrăznit" să-și dea demisia.  

02 iun. 2023, 11:42
VIDEO: Femeie din România, bătută de patron după ce și-a anunțat demisia. Cum a fost înregistrat agresorul

Victima atacului a ajuns la spital, în comă. Patronul magazinului din comuna Șimian, la care lucra femeia, a lovit cu bestialitate angajata, până când a rămas inertă.

Femeia își dăduse demisia cu câteva zile înainte de evenimentul oribil. Violențele ar fi început după un schimb dur de replici. Patronul magazinului a fost reținut pentru 24 de ore.

Persoana bătută lucra la magazinul din Șimian de doi ani de zile. Aceasta a fost nevoită să plece de la respectivul loc de muncă din cauza comportamentului violent al patronului.

„Și-a dat demisia acum patru zile, nu a vrut să o primească, i-a zis să vină luni-marți. S-a dus acolo de a primit-o, a închis biroul la el și a bătut-o acolo cu toporul, a dezvăluit soțul femeii agresate, potrivit Realitatea.

Patronul violent a fost înregistrat de femeie

Mai mult, patronul magazinului i-ar fi făcut avansuri femeii, neacceptate de angajată. De asemenea, patronul ar fi încercat să o violeze pe femeie, din cauza refuzurilor de care s-a tot lovit, de-a lungul timpului.

Femeia agresată a reușit să plece de la magazin, după bătaia încasată. Abia se ținea pe picioare. S-a prăbușit în cele din urmă în fața porții. Femeia a fost transportată la spital, iar medicii au constatat că victima era în comă de gradul doi.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce se afla în incinta societății unde lucrează, în urma unui conflict verbal cu administratorul societății, femeia ar fi fost agresată de acesta”, a comentat Gabriela Ciocioană, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Femeia l-a înregistrat pe agresor (VEZI VIDEO):