VIDEO Horoscop Minerva octombrie 2023. Răsfăţ financiar pentru o zodie, dar apar problemele pentru alte zodii

Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru fiecare zodie în parte de la jumătatea lunii septembrie până la jumătatea lunii octombrie. Nativii fiecărei zodii vor întâlni atât oportunități, cât și provocări în următoarea perioadă.

16 sept. 2023, 19:24
VIDEO Horoscop Minerva octombrie 2023. Răsfăţ financiar pentru o zodie, dar apar problemele pentru alte zodii

Astrologul Minerva a făcut previziunile pentru fiecare zodie în parte de la jumătatea lunii septembrie până la jumătatea lunii octombrie. Nativii fiecărei zodii vor întâlni atât oportunități, cât și provocări în următoarea perioadă.

Pentru unele dintre zodii, capitolul relații este cât se poate de armonios, fie că formează deja un cuplu sau sunt pe cale să cunoască o persoană specială. Sunt și nativi care nu-și vor întâlni marea dragoste în această perioadă, dar care, în ciuda acestui lucru, vor avea experiențe frumoase. Majoritatea nativilor vor fi nevoiți să acorde o atenție deosebită capitolului financiar în această perioadă.

Citește mai jos horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat de astrologul Minerva la WOWnews:

Horoscop Minerva pentru Berbec
Berbecilor le place să dețină controlul. Acest lucru este legat mai degrabă de teama de a-l pierde, decât de dorința de a conduce. Cel mai bine este să nu-și forțeze norocul. În perioada următoare, au tendința de a se retrage în ei înșiși, nepermițându-le celor din jur să pătrundă în inimile lor și să afle ce anume îi deranjează. Simt nevoia să fie oarecum rezervați și vor evita orice subiect legat de viața lor personală.

Mulți nativi ai acestui semn zodiacal vor reflecta asupra trecutului și vor face comparații, făcându-i să găsească defecte la toți cei pe care îi întâlnesc în perioada următoare. Nu strică prudența, pentru că trebuie să facă față unor situații ambigue care necesită soluții. Trebuie să învețe să-și controleze cheltuielile și se gândesc la stabilitate, la cumpărarea sau construirea unei case. Concentrarea pe economisire este o mișcare excelentă.

Horoscop Minerva pentru Taur
Este esențial să nu neglijeze importanța economisirii. Pot apărea situații neprevăzute, iar banii albi pentru zile negre își pot dovedi utilitatea. Să nu se teamă pentru că prezența binevoitoare a lui Jupiter îi va ajuta la compensarea datoriilor și a împrumuturilor, asigurându-le venituri constante.

Le sugerez să accepte provocările care le ies în cale pentru că vor naviga o perioadă de evoluție personală și prosperitate financiară. Mișcarea planetelor din casa muncii poate duce la unele probleme de sănătate în ultima parte a lui septembrie și primele zile din octombrie. În timp ce unele lucruri par să-i destabilizeze, eu zic că nu este așa. Taurii au avut întotdeauna probleme cu nesiguranța, dar le sugerez să aibă curaj.

Horoscop Minerva pentru Gemeni
Dacă trebuie să investească, să o facă pe 29 septembrie, la Luna Plină. Momentul câștigurilor substanțiale este posibil să nu fi sosit încă, dar cu răbdare și încredere schimbările sunt la orizont, promițând câștiguri mult mai mari.

Capriciile creative, ingeniozitatea, imaginația vor dori să iasă la suprafață, iar succesul profesional va apărea, chiar dacă nu imediat. Simte irascibilitatea și nervii, de aceea este important să se odihnească și să se conecteze cu natura.

Horoscopul runelor: Simbolurile sacre care te protejeaza în funcție de zodie. Ce zodie are piatra magică mai puternică
Banii le vor însoți fiecare realizare, deoarece totul depinde de capacitatea lor de a-și atinge obiectivele cu determinare și profesionalism. Deși banii nu sunt elementul central în viața lor, liniștea sufletească nu trebuie să fie subestimată.

Horoscop Minerva pentru Rac
Pentru a preveni probabilitatea unei despărțiri, este esențial să se angajeze în conversații cu calm și cu deschidere pentru a detensiona atmosfera. Banii par să fie subiectul disputei, declanșând ciocniri și certuri. Pentru cei singuri, nu este momentul ideal să se arunce cu capul înainte într-o relație serioasă.

Chiar dacă sunt atrași de cineva, aș sugera să reziste nevoii de a grăbi lucrurile, să se concentreze pe a cunoaște cu adevărat persoana și să se bucure de fiecare moment împreună.

În ceea ce privește finanțele, căutarea stabilității financiare e posibil să nu le lase timp liber și să ducă la potențiale confruntări în familie. Echilibrul armonios între aceste sfere este crucială. Trebuie să acorde o atenție deosebită alegerilor și să evalueze fiecare situație critic.

Horoscop Minerva pentru Leu
Viața sentimentală este pe cale să se îmbunătățească semnificativ. Dacă sunt într-o relație, atmosfera este caldă și armonioasă. Afecțiunea partenerului de viață, micile gesturi tandre, infuzează cu energia de care au nevoie.

Horoscop Mihai Voropchievici 18-24 septembrie 2023: Jocul viitorului este a patra divinaţie grafică, după Tarot
Pentru cei care sunt singuri, există șansa ca cineva să le sesizeze vulnerabilitățile, să-i abordeze exact atunci când au mai mare nevoie, adică odată cu Luna Nouă din septembrie. Banii vin cu ușurință și oportunitățile apar în perioade neașteptate. În paralel, au tendința de a cheltui.

Prietenii adevărați îi admiră pentru tăria de caracter, nu pentru bani. Vor fi surprinși de cât de mult pot economisi pur și simplu renunțând la un viciu. Luna Nouă din 14 octombrie este o perioadă bună pentru astfel de renunțări.

Horoscop Minerva pentru Fecioară
A doua jumătate a lunii septembrie promite timp senin în relație. Pentru cei singuri, o atracție puternică pentru cineva va face luna mai interesantă, chiar dacă este doar o aventură, pentru că le crește încrederea în sine.

Ar putea să își schimbe locul de muncă, instituția sau firma în care lucrează sau chiar poziția ierarhică. Responsabilitatea pentru această schimbare bruscă va fi Jupiter, care navighează prin Taur. Încep să fie mai ambițioși și să aspire la mai mult. Nu vor face altceva decât să-și stabilească foarte bine obiectivele pe care le au de atins.

Munca asiduă le va aduce noi provocări și oportunități pe care le vor putea depăși și de care vor putea profita doar dacă vor.

Horoscop Minerva pentru Balanță
Nativii într-o relație vor experimenta o afecțiune profundă, în timp ce persoanele care sunt singure pot aștepta cu nerăbdare o lună plină de sentimente. Au șansa să întâlnească pe cineva special sau să se bucure de conexiunile care par ocazional și care în timp vor deveni avantajoase.

Situația financiară începe să se îmbunătățească, primele săptămâni sunt favorabile pentru economii și investiții înțelepte, dar atenție la cheltuielile impulsive.

Horoscop Minerva pentru Scorpion
Situația financiară este stabilă, iar ambițiile lor sunt susținute de astre. Au energie cât pentru 10 la un loc și vor ști să spună nu și să se concentreze mai mult pe acel loc de muncă la care visează. Este totuși din acest punct de vedere o perioadă de schimbări și de instabilitate.

Sunt aspecte care vor afecta, în primul rând, instituția în care lucrează și abia apoi pe ei, pentru că vor descoperi că au alte principii, alt sistem de valori și vor vedea că trebuie să schimbe niște lucruri. S-ar putea să fie înclinați să-și schimbe locul de muncă sau să înceapă o afacere singuri.

Horoscop Minerva pentru Săgetător
Câștigurile financiare le vor permite să se răsfețe un pic. Deși ultimele două săptămâni din luna septembrie le vor impune niște limitări la cheltuieli, talentul pentru investiții va da roade în prima jumătate a lui octombrie.

Venus nu doar că va fi de partea lor, dar le va aduce și beneficii pentru că le vor proteja finanțele. Le sugerez să-și urmărească cheltuielile un timp. Li se cere mai mult efort și responsabilitate în sfera profesională și se vor confrunta cu perioade lungi de construcție personală.

Horoscop Minerva pentru Capricorn
Sunt pe cale să facă un salt serios în domeniul carierei și nu trebuie să aibă decât ochii și urechile deschise, ca o oportunitate de carieră să nu treacă neobservată. Recomand acum să nu fie neglijenți cu birocrația.

În ciuda potențialelor incertitudini în afaceri sau în ceea ce privește siguranța locului de muncă, eu zic că nu trebuie să se îngrijoreze pentru viitor. Reușitele profesionale și prestigiul nu se vor traduce prin bani mai mulți, ci prin rezultate pe termen lung.

Pe tărâmul iubirii lucrurile rămân stabile. Cuplurile își vor continua rutina fără bucurii majore însă, iar cei singuri ar putea marca începutul unor relații.

Horoscop Minerva pentru Vărsător
Vor fi interesați mai mult de latura spirituală. Asta nu înseamnă că nu vor cheltui nesăbuit și că ar putea să rămână cu conturile pe roșu. Trebuie însă să acorde o atenție deosebită cheltuielilor și o vor face. Se gândesc la economii și la cum să-și bugeteze banii.

Vestea bună este că vor câștiga mai mulți bani decât de obicei, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi cheltuie pe toți. În perioada următoare, pentru ei nu va conta cât de mult muncesc sau cât de bine vor câștiga.

Horoscop Minerva pentru Pești
Nu numai că norocul este de partea lor, ci și cineva influent este pe cale să intre în lumea lor. Începe o perioadă într-o notă fantastică în viața romantică, se așteaptă o fază intensă și pasională, amplificată de aspectele sociale care aduc în discuție relația lor.

Cei căsătoriți vor avea parte de sprijinul partenerilor de viață. Nativii singuri s-ar putea să descopere pe cineva special. Financiar sunt gata să exceleze. Dar va trebui să învețe să economisească. Socializarea îi va conduce către noi afaceri și oportunități de muncă promițând venituri sporite. Recomand precauție în încheierea de acorduri, mai ales în preajma Lunii Noi din 15 septembrie.