VIDEO Ireal! Ce a găsit o familie din Mehedinți într-o conservă de pește cumpărată din supermarket

O familie din Mehedinți și-a exprima revolta după ce a cumpărat conserve de pește de la un supermarket din Drobeta-Turnu Severin, iar înăuntrul acesteia au găsit viermi.

28 oct. 2023, 17:58
VIDEO Ireal! Ce a găsit o familie din Mehedinți într-o conservă de pește cumpărată din supermarket

O familie din Mehedinți a cumpărat de la un supermarket conserve de pește, mai precis șprot în sos tomat, dar a avut o surpriză extrem de neplăcută când a descoperit că mâncarea, deși sigilată, era plină de viermi.

„Ruşine să le fie! Uitaţi ce mănâncă oamenii! Uite cum merg viermii prin cutia de peşte!”, a spus familia revoltată. Medințenii au postat un video cu viermii cu pricina, scrie Antena 3. Potrivit sursei citate, oamenii, un bărbat și o femeie din satul Petra, au spus că au cumpărat conservele respective vineri, în jurul orelor 10.30

„Uitați, Carrefour-ul ăla mare din Drobeta- Turnu Severin. Rușine la patronul care e de acolo, rușine mare. Muncește omul, cumpără o cutie de pește și uitați și dumneavoastră ce mănâncă. O țară vai de mama ei, de prăpădiți, vai de om”, mai arată membrii familiei în videoul postat pe rețelele de socializare.

Citește și: ACCIDENT groaznic la Festivalul Oktoberfest din Capitală. Un tobogan gonflabil s-a prăbușit cu 12 copii

Este de așteptat ca Protecția Consumatorului să se autosesizeze în acest caz. De altfel,  retailerul cu pricina a primit mai multe amenzi în acest an, la diferite magazine din țară, unde a avut reclamații (Târgu Jiu, Cluj, Zalău).

Anul trecut, marii retaileri din România (Lidl, Carrefour, Kaufland, Mega Image) au raportat profituri substanțiale, în ciuda unui an cu crize și inflație. Retailerii au raportat o rată medie a creșterii profotului de 43%. În plus, este de așteptat ca retailerul Carrefour să preia operațiunile hypermarketurilor Cora în România.

Citește și: Alertă! Produsul de la Lidl pe care trebuie să îl arunci urgent. Mesaj important pentru toți clienții