VIDEO: Mare scandal! Cătălin Măruță, bătut în direct: „Eşti un tip violent?”

Cătălin Măruță a atras de-a lungul timpului antipatia telespectatorilor, a internauților și chiar a invitaților din emisiunile sale. Astfel, la un moment dat, controversatul prezentator a fost bătut, chiar în direct. 

12 iul. 2023, 12:19

Momentul tensionat l-a avut în perspectiva agresorului pe Liviu Arteni, iubitul Israelei Vodvoz, un cuplu mai puțin obișnuit, din cauza diferenței de vârstă. Israela era cu 20 de ani mai în vârstă decât Liviu. În 2016 a fost confirmată despărțirea, în presa de cancan.

Întrebările agasante ale lui Cătălin Măruță l-au deranjat pe Liviu Arteni, care a ținut să-l pocnească în direct pe prezentatorul insistent.

Cum a fost bătut Cătălin Măruță

Iată dialogul:

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect legat de problema mea cu alcoolul”, a declarat Liviu.

„Tu pui cam multe întrebări cateodată, devii un pic cam stresant, nu ţi se pare? Te-am rugat să nu vorbim despre acest subiect. Am făcut atat drum pană aici şi nu mai vreau să discutăm despre alcool”, a continuat acesta.

Măruță nu s-a lăsat și a insistat: „Te-a deranjat acest subiect fiindcă tu încă mai ai probleme cu alcoolul?”. Atunci, Liviu l-a îmbrâncit şi i-a dat o palmă peste umăr: „E problema mea, băi băiatule!”.

Cătălin a continuat: „În seara asta eşti băut?”.

„Am spus clar că nu vreau să discutăm despre alcool. N-o să dansez după subiectele lui Măruţă. Vrei să cad în genunchi? Te-am rugat frumos, măi băiatule!”, susținea Liviu.

„Tu eşti un tip violent?”, a mai întrebat Măruţă.

„Nu te mai uita la mine!”, i-a transmis Liviu, apoi i-a mai dat o palmă prezentatorului, de data asta peste nas.

Măruță pierduse controlul asupra emisiunii, așa că a cerut publicitate. După ce a intrat din nou în direct, acesta a anunțat că totul a fost o farsă de 1 aprilie.

„A fost o glumă de 1 aprilie pentru colegii mei. Nimeni nu ştia despre această farsă”, preciza Măruţă.

„Liviu, ai fost mare actor. Dar asta chiar a fost o problemă în viaţa ta”, a continuat Cătălin.

„Da, este adevărat. Dar este viaţa mea şi pană la urmă ea trebuie să mă accepte”, a ținut să spună Liviu.

Cătălin Măruță, bătut în direct – VIDEO