VIDEO! Mesajul emoționant al unei românce cu 3 copii din Germania, de 1 Decembrie! După 5 ani vrea să se întoarcă în țară: “Acasă, copiii mei nu vor fi discriminați și vor fi fericiți! Nu vreau să le mai fur copilăria aici, printre străini”

O româncă, mamă a trei copii, a făcut o mărturisire extrem de emoționantă, în prag de 1 Decembrie. Femeia a spus că, după cinci ani petrecuți în Germania, își dorește să facă o schimbare radicală în viața familiei ei și să se întoarcă în România.

30 nov. 2021, 12:43
VIDEO! Mesajul emoționant al unei românce cu 3 copii din Germania, de 1 Decembrie! După 5 ani vrea să se întoarcă în țară: “Acasă, copiii mei nu vor fi discriminați și vor fi fericiți! Nu vreau să le mai fur copilăria aici, printre străini”

 1 Decembrie.

Mesajul emoționant al unei românce cu 3 copii din Germania! După 5 ani vrea să se întoarcă în țară: “Acasă, copiii mei nu vor fi discriminați și vor fi fericiți! Nu vreau să le mai fur copilăria aici, printre străini”

 1 Decembrie. Românca a explicat că perioada petrecută în Germania nu a fost deloc una ușoară, nici din perspectiva locului de muncă pe care l-a primit, nici din perspectiva modului în care copiii ei au reușit să se integreze.

Copiii nu vor fi discriminați niciodată în țara lor, e convingerea româncei, care a precizat că „de dragul copiilor, pentru că nu vreau să le mai fur copilăria, mă întorc acasă”.

„Eu aș vrea să-i mulțumesc Germaniei pentru locul de muncă acordat și pentru tot stresul și toată presiunea pe care le-a pus pe umerii mei în toți acești aproape 5 ani. În afara faptului că m-a îmbătrânit înainte de termen, m-a făcut să-mi iubesc și să-mi apreciez țara mai mult decât oricând. Dar mai ales a trezit în mine o dorință nebună să mă întorc în țară și să-mi cresc copiii în țara lor”, a spus Claudia.

Românca le-a transmis un mesaj și celor care nu o încurajează să revină în România, pe motiv că cei mici nu vor avea un viitor: „Și știți ce e comic? Toată lumea îmi spune, dar vai, cum o să te descurci în România cu trei copii, ce viitor vor avea? Stați cuminți, nebunilor, un om muncitor se descurcă oriunde. Lepre care stau pe ajutor social sunt și aici și acolo.

Cât despre copii, am garanția că în țara lor nu vor fi niciodată discriminați și știu sigur că, cu o educație corespunzătoare, vor avea un viitor și acasă. Și mai știu sigur că vor fi fericiți acasă. Toți cei care spun că copiii lor sunt fericiți aici fură curent grav. Ori nu sunt atenți la copiii lor ori nu le pasă. De dragul copiilor, pentru că nu vreau să le mai fur copilăria, mă întorc acasă, în țara mea, în casa mea, alături de poporul meu. Te iubesc, România, vă iubesc, românii mei, la mulți ani de 1 Decembrie!”, a transmis românca.

@claudia281089🇷🇴🇷🇴🇷🇴Am vrut să fac un clip scurt dar sunt atâtea de spus încât chiar nu am putut să ma limitez …

♬ sunet original – Claudia


loading...