VIDEO: Mii de jucării sexuale, împrăștiate pe autostradă, după ce un camion s-a răsturnat, în plină zi

Un camion uriaș, plin cu jucării sexuale, s-a răsturnat pe o autostradă din SUA. Instrumentele erotice au fost împrăștiate pe drum, iar circulația a fost blocată. 

26 sept. 2022, 20:50
VIDEO: Mii de jucării sexuale, împrăștiate pe autostradă, după ce un camion s-a răsturnat, în plină zi

Accidentul s-a produs la mijlocul lunii septembrie, în Oklahoma City, pe ruta spre est a I-40 Mustang Road. Din fericire, evenimentul nu s-a soldat cu victime umane.

De la locul accidentului au apărut imagini realizate, cu ajutorul unei drone. Acestea au fost distribuite în social media și au devenit virale.

„Jim, poți să ne spui ce era acolo?”, au întrebat prezentatorii din studioul TV.

„Hmmm. Bine. Dacă mărim imaginea cu zoom, nu chiar”, a transmis reporterul Jim Gardner, după o pauză incomodă. „Poate puteți spune voi. Eu nu pot spune ce-i aici”, a continuat jurnalistul.

 

Obiecte în formă de organe sexuale, prevăzute în PNRR

 

De curând, și în România au ajuns obiectele cu forme obscene în prime-time, după ce Guvernul PNL + USR a prevăzut în PNRR un buget de 240.000 de euro pentru achiziționarea de penisuri și vagine de cauciuc.

„Este vorba despre modele în valoare de 2.000 de euro/cabinet, respectiv model vagin + clitoris, model penis, model prostată, model testicule”, au transmis sursele Gândul.

„În afară de acestea, se propune și achiziționarea de model aparat reproducător feminin pentru persoane cu abilități reduse de înțelegere, mulaj pelvis feminin, mulaj pelvis feminin cu fetus matur, mulaj pelvis masculin.

Este prevăzută, totodată, și achiziția a 84 de biciclete și 35 de mașini electrice, numai că lipsește contextul în care acestea vor fi utilizate”, au mai precizat sursele menționate.