VIDEO: Noua senzație a filmelor pentru adulţi vine din România. Ce VEDETE din România îi au numărul de telefon

Româncele continuă să facă senzație în filmele pentru adulți și să fie foarte bine cotate în această industrie tabuu.

17 nov. 2018, 08:39

Nelly Kent este unul dintre numele noi apărute pe firmament a vorbit zilele trecute despre meseria sa, care în viziunea multor români este degradantă. Cu o dezinvoltură remarcabilă, fata explică pe îndelete ce înseamnă să joci în filme pentru adulți și cât de mult o deranjează părerea oamenilor despre producțiile în care este distribuită.

Actriţa româncă de filme pentru adulţi explică ce se întâmplă în spatele camerelor. „Mă sună vedete să facem amor în trei, cu iubitul”

Într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube a lui Cristi Priză, Nelly mărturisește fără perdea despre cât de ușor îi este să facă această meserie.

”Cum te simți știind că mii de bărbați se masturbează la clipurile tale?”, a întrebat-o Cristi.

– ”Mă simt bine. Până la urmă asta mi-e meseria. Asta înseamnă că îi atrag și au pe ce să facă l..a. Lumea se gândește că mulți îmi scriu de rău, dar nu este așa. Se mai găsește rar câte vreo tipă… Cel mai amuzant a fost o tipă care avea la profil o pereche de jeanși foarte tăiați pe fund și mi-a scris cum poți să faci așa, că din cauza ta bărbații ne cataloghează pe toate ca pe niște curve. Și i-am zis: uită-te ce poză de profil am eu și ce poză de profil ai tu. ”Hate-ul” vine când îi refuzi. Sunt tipe care-mi propun să facem sex cu iubitul, și eu spun că nu, și dacă le răspund că da le zic să-și facă analize și să-mi trimită poze și facem ce aveți voi chef. Și apoi le pică cheful”.

 

 

Nelly a mai mărturisit că există și riscuri în această meserie, mai ales de natură medicală, dar are grijă să-și facă foarte des analize.

”Facem analizele odată la 12 zile. De două ori pe lună. Și pe lângă asta mai sunt producții care cer un test nou. Eu fac undeva la vreo patru teste pe lună”.