VIDEO: PRIMELE IMAGINI cu accidentul lui MICHAEL SCHUMACHER, filmate de un amator

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi şi se află internat în stare critică la un spital din Franţa. Septuplul campion de Formula 1 s-a lovit de o piatră pe o pârtie neautorizată.

30 dec. 2013, 23:30

Michael Schumacher se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut la schi.Parchetul din Albertville a anunțat deschiderea unei anchete privind circumstanțele în care a avut loc accidentarea lui Michael Schumacher, petrecut ”într-o zonă din afara pârtiei”. 

Schumacher a căzut și s-a lovit cu capul de o stâncă, suferind o hemoragie cerebrală, în ciuda faptului că purta cască de protecție. Într-un comunicat semnat de Sabine Kelm, managerul lui Michael Schumacher, sunt menționate câteva cuvinte din partea familie: ”Dorim să mulțumim echipei medicale care știm că face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Michael. Mulțumim în mod egal tuturor oamenilor din întreaga lume care au exprimat simpatia și au trimis cele mai bune urări pentru însănătoșirea lui Michael. Totodată, transmitem canalelor media să respecte intimitatea noastră și le mulțumim pentru susținere”. Presa a obţinut însă primele imagini cu accidentul lui Michael Schumacher, filmate de un amator.